Otthonok és Kertek

Lakberendezz velünk! – OTTHONDesign Ősz

Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez, egyedivé alakításához számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben nyújt segítséget az október 11-13. között megrendezésre kerülő OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén.  A belépőjegyet vásárlók pedig akár egy konyhabútort is nyerhetnek!

A világszinten egyedülálló rendezvény kivételesen interaktív élményvilágában 2 napra minden látogató márkatesztelővé válik a Hunexpón, miközben megismerhetik a jövő legizgalmasabb innovációit is.  A rendezvény legfontosabb célkitűzése a reklámkultúra hitelesebbé tétele, valamint a fiatalabb generációkat megszólító online tartalmak (blogok, vlogok) tudatosabb értelmezésének szorgalmazása. A program jó lehetőség a márkák számára is, ugyanis módjuk nyílik a közvetlen befogadói visszaigazolások összegyűjtésére.  

Az őszi kiállítás fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll. Közel 100 kiállító hozza el termékeit, mutatja be a legújabb trendeket azok számára, akik akár csak egy-egy helyiséget, akár egy egész lakást kívánnak éppen berendezni.

A színvonalas, minőségi termékkör mellett a rendezvény interaktív programjai, lakberendezési tanácsadás, DIY workshopok, bemutatók, sőt egy mobil műhely is várja az érdeklődőket, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat az álom otthon kialakításához.

Lakberendezz velünk! minden nap ingyenes lakberendezési tanácsadás várja a látogatókat, naponta több lakberendező áll a látogatók segítségére, hogy lakberendezési problémáikra megoldást találjanak. A tanácsadásra a kiválasztott lakberendezőnél előre be is lehet jelentkezni.

A személyre szabott megoldások, az egyedi bútorok kedvelői számára ínyencség lesz a Design & GO – KONYHA, amit Te tervezel stand, ahol a látogatók saját igényük alapján tervezhetnek konyhát a Bútorszövetség tagvállalatainak és a Lakberendezők Országos Szövetsége tervezőinek közreműködésével.

A design szerelmesei ezúttal SZETT – OTTHON néven 12 hazai textiltervező munkáiban gyönyörködhetnek: szőnyegek, függönyök, takarók, párnák is láthatók lesznek. A textilkészítésbe pedig interaktiv programok segítenek betekintést adni.

Az egyedi tervezésű, kisszériás design termékek szerelmesei a WoodLike After Pop up vagy a Design Pop up Store standján választhatnak kisebb kiegészítő tárgyakat a lakás ékkövének.

Lesz ismét Wood Like családi workshop, ahol a kis időre egy igazi asztalos műhelyben találják majd magukat a látogatók.
Újdonság, hogy a kiállítás három napja alatt kitelepül a FABLAB csapata egy mobil digitális műhellyel, ahol 3D nyomtató, lézervágó, speciális CNC várja mindazokat, akik saját maguknak, saját használatra alkotnának tárgyakat – némi segítséggel.

A BOOOK Kiadó is képviselteti magát a kiállításon, workshopokkal, dedikálással és igényes, innovatív minőségi gasztronómiai és design-fókuszú kiadványaival.

A kiállítással egy időben, a szomszédos pavilonban kerül megrendezésre a LAKÁS 2019 kiállítás is.

Egy komplett konyhabútor keresi gazdáját a kiállításon azok közül, akik jegyet vásárolnak a rendezvényre.


OTTHONDesign Ősz nyitva tartás:
október 11-13., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ, online jegyvásárlás: www.osz.otthon-design.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top