Otthonok és Kertek

Lakóautózás – Tegola zsindely! Ha neked sem mindegy, hogy mi van a fejed felett!az utazás igazi szabadsága!

Praktikus és mutatós egyszerre! Keresse a Tegola zsindely termékeit, hiszen nem csak hatalmas színvilág áll az érdeklődők rendelkezésére, hanem különféle stílus és minőségi kategóriák közül választhatnak kedvükre.

Amíg korábban a praktikusság volt a főbb szempont a tetők kivitelezésénél, addig mára a külső megjelenés, esztétikum legalább ilyen hangsúlyos. A házak stílusa, és a változó építési előírások meghatározták a tető funkcióját is. Az új családi házak építéséhez már  szinte kivétel nélkül napelemet használnak, ezért számukra nem mindegy, hogy milyen alapra helyezik fel az elemeket.

A Tegola Master Coppo prémium termékcsaládja az egyik legkeresettebb kategória ebből a szempontból is, hiszen a napelemek telepítése itt is egyszerűen megoldható. A régi cserepekkel ellentétben jóval könnyebb anyagból készül, így felhelyezése nem jelent problémát különféle tetőszerkezeteknél. A bitumenes zsindely könnyű, bazalt zúzalékos szórású, megfelelő anyagvastagságú, modern 3 D hatással. Pozitív tulajdonsága, hogy rendkívül jól szigetel, ellenáll az időjárás viszontagságainak. A gyártók komolyan veszik a minőséget,  40 év garanciát vállalnak prémium kategóriás termékükre. A Master Coppo színének köszönhetően elsősorban a mediterrán házakhoz illik, elsősorban azoknak ajánlott, akik zsindelyben szeretnék a cserép hatását elérni.

A különböző stílusú házaknak köszönhetően nőtt a zsindely színválasztéka is. A modern, minimál házak vonzották a sötét színeket és különleges alakzatokat, így a klasszikus szín és forma is megújult, kibővült. A megszokott barnás zsindely mellett megtalálható a szürke többféle árnyalata is. Anyagának köszönhetően ellenáll az UV sugárzásnak, így az évek alatt sem kopik, fakul meg. Hatalmas előnye a hagyományos palával szemben, hogy szinte bármilyen formájú házra alkalmazható, kis felületre is könnyedén felhelyezhető. A termékcsalád legkiválóbb terméke a rézzel készült tetőfedő anyag, ami a restige nevet viseli. Különleges hatást kelt ragyogásával, egyediségével, igazi kuriózum. 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top