Otthonok és Kertek

Látogasson el kertészetünkbe

a Specialmix Kertészeti Kft. telephelyére

Cégünk Budapesttől 30 km-re az M31-es autópálya közelében, Gödöllőn található.
1992-ben kezdtük el a faiskolai termesztést, és a növények kis-, és nagykereskedelmi értékesítését. Profilunk 1997-től a kertészeti földkeverékgyártással és fenyőkéreg-feldolgozással bővült.

Faiskolánk közel 500 féle örökzöldet és díszcserjét kínál a szaporítóanyag-mérettől a többéves iskolázott méretig. Kínálatunkban különleges fenyőoltványok, az idénynek megfelelő sziklakerti évelők, valamint az egyre szélesebb választékban tartott lombos díszfák is megtalálhatók.

Kertészetünk 10 hektáron gazdálkodik, melyből 2,5 hektár a konténertelep és 5 hektár szabadföldi terület, ahol földlabdás örökzöldeket termesztünk. Az örökzöldek és cserjék szaporítása fűthető növényházban folyik. A kéregfeldolgozást, a földkeverékgyártást és a csomagolást a 840 m2-es üzemcsarnokunkban korszerű gépekkel, berendezésekkel végezzük.

Cégünk, profi és hobbi kertészek számára kertészeti földkeveréket, virágföldet állít elő, melynek az alacsony pH-ját és sókoncentrációját a baltikumi (fehér) tőzeg, mint fő alapanyag biztosítja.
Osztályozott fenyőkéreg-feldolgozásunk a vörösfenyő alapanyagból kiindulva, négy különböző minőségű terméket állít elő.

A fenyőkéreg, fenyőmulcs forgalmazása ömlesztve, illetve zsákos kiszerelésben történik, amelyet egyaránt ajánlunk dekorációs célra, talajtakarásra, mulcsozásra.


Érdeklődőinket és Vásárlóinkat a jövőben is megkülönböztetett figyelemmel és a tőlünk megszokott kiváló minőséggel és kedvező árakkal várja a Specialmix Kft. csapata!

www.specialmix.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top