Otthonok és Kertek

LED világító ajtók és panelek

Ezek a megoldások mesterséges fényt nyújtanak ott, ahonnan hiányzik a természetes napfény, vagy egyszerűen csak növelni szeretnéd a mennyiségét, ami mint tudjuk, javítja az általános jólétet. Stílusosan modern megjelenést teremtenek az otthonodban.

SURTE LED VILÁGÍTÓ AJTÓK, BESTÅ SZEKRÉNYEKHEZ
A SURTE világító ajtók hagyományos ajtóként használhatók a BESTÅ szekrényeken. Az a nagyszerű bennük, hogy világító panelként is használhatók, melyek éppen megfelelő fényt nyújthatnak a végzett tevékenység támogatásához, vagy hogy szép hangulatot teremtsenek a helyiségben. Csak használd a TRÅDFRI távirányítódat a SURTE ajtók ki/bekapcsolásához, fényerő-szabályozásához, vagy a színhőmérsékletük módosításához, három lépésben, a gyertyafénytől a meleg napfényen keresztül a hideg fehér fényig.

FLOALT LED világító panelek
A FLOALT LED világító panelek háromféle méretben kaphatók és a falra vagy a mennyezetre szerelhetők – akár süllyesztett mennyezetre is. Szabályozd a fényerőt, és váltogass a meleg és hideg világítás között, három lépésben, a mellékelt TRÅDFRI távirányító segítségével.

JORMLIEN LED VILÁGÍTÓ AJTÓK, METOD KONYHÁHOZ
A JORMLIEN világító ajtók hagyományos ajtóként használhatók a METOD konyhaszekrényeken. Cserélj le egy vagy több ajtót a legjobb világítás, illetve hangulat érdekében – és a stílusos megjelenésért. Mint mindig, használd a TRÅDFRI távirányítódat a JORMLIEN ajtók ki/bekapcsolásához, fényerő-szabályozásához, vagy a színhőmérsékletük módosításához, a tevékenységtől és a napszaktól függően.

Forrás: IKEA

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top