Otthonok és Kertek

Legénylakás átalakítása

Lakberendezőként ebben a projektben egy 50 nm-es panel lakás teljes felújítását (víz, villany, fűtésszerelés, falak bontása) menedzseltem le.

A feladat egy elegáns legénylakás kialakítása. Az eredetileg két szobás lakásból másfél szobás, plusz amerikai konyha-nappalis lakást alakítottunk ki. A plusz félszobára azért volt szükség, hogy legyen egy külön szobája a megrendelőm tinédzser fiának, aki alkalmanként itt fog lakni.

Az eredeti alaprajzot tehát úgy változtattuk, hogy a konyhát félszobává alakítottuk, ez lett a tini fiú szoba. Továbbá egy falbontással a nappalit a háló „kárára” bővítettük, és falba süllyesztett magas szekrényekkel,  körbeülhető konyhaszigettel kialakítottuk a konyha helyiséget a nappalival egy légtérben. A spájzot és a beépített szekrényeket elbontottuk, helyére tolóajtós gardrób került, rengeteg tároló hellyel. A fürdőben a meglévő elrendezést újragondoltuk, kellemes, világos burkolatokkal felfrissítettük.

Színekben a szürkés és taupe árnyalatok jellemzők, kék és türkiz kiegészítőkkel. A nappaliban és a hálóban gipszkarton álmennyezet készült, beépített spot világítással és elegáns csillárokkal kiegészítve. A nappali és az előszoba padlója fózolt, vízálló laminált padló, a szobáké laminált padló, a fürdő és a wc helyiségeké pedig hidegburkolat.

A fűtés norvég panel fűtés, kiegészítve egy látványkandallóval a nappaliban.

Lássunk néhány előtte..

és utána fotót..

Salamon Judit

https://www.facebook.com/Homeplanet.Judit

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top