Otthonok és Kertek

Legyen buli a relaxálás, saját dézsában

Az időjárás nem lehet akadály, ha egy üdítő fürdőt szeretnénk venni a szabad ég alatt.

Télen kellemes a meleg vízből szemlélni a téli tájat, nyáron viszont igazi buli hangulat lehet a dézsában!

Dinnyés Csaba, 5. Generációs kádármester.  Nem is akárhogy, mesterdiplomával zárta tanulmányait, amit a szakmunkás képző elvégzése után szerzett meg. Hagyományos kádár technológiával készült kézműves prémium termékek. Az utóbbi években megnőtt az igény a jacuzzik iránt, sőt, ma már talán még inkább keresettebbek lettek a természetes anyagból- fából készült kádak, dézsák.

A dézsák élettartama meglepően hosszú, legalább 20 évet kibírnak, de ha hőkezelt fát választ a megrendelő, akkor több mint ötven évre tervezhet. A dézsák minőségi faanyagból készülnek. Igény szerint választható kőris és tölgy.

Első lépésként mindenképpen egy személyes találkozó ajánlott, ahol megbeszélhetik a dézsa méretét, elhelyezését, funkcióját, illetve elrendezését. Valaki köralakban szeretne benne padokat, valaki csak az egyik oldalra, mások viszont pezsgőtartót kérnek, hogy még szórakoztatóbb legyen a brűgölés. Hogy ne legyen időjárásfüggő a pancsolás, a fedél is megoldható, így egy komplett pagoda készül el fürdővel a közepén. Csakúgy, mint a jacuzzinál a dézsa is kérhető világítással, különféle fűtéssel, vagy pezsgőfürdővel.

Szép is igényes kialakítása miatt nem csak panziók és vendégházak kérik fel a mesterurat, hanem nagyon sok magánrendelés is érkezik.

A kör alakú fürdő kifejezetten alkalmas olyan kertekbe, ahol a klasszikus medence mérete miatt nem megoldható. Használata vegyszermentes, nincs szükség külön adalékanyagokra a tisztántartásához, elég csak a megfelelő mennyiségű sókat beletenni, hogy megakadályozza az algásodást. Tisztítani is bőven elég negyed-félévente.

A dézsák mellett fából készült kádak és szaunák is rendelhetőek, sőt, akár egy komplexumba össze is építhetőek.

Dinnyés Csaba Kádár mester

csabakadarmester@gmail.com

06-30-653-1562

www.kadarmester.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top