Otthonok és Kertek

Legyen energiahatékony ingatlanja akár 50% támogatással!

Felújításkor, építkezéskor fontos szempont az energiahatékonyság, ami a jövőben sokkal csökkentheti a fizetendő rezsit. Napelemes rendszerrel, hűtő-fűtő klímával, hőszivattyúval sokat spórolhat a villany- és gázszámláján! A Solar Kit-tel mindhárom tervezésében, telepítésében segítünk Önnek!

A jelenleg is igényelhető otthonfelújítási támogatással 50% támogatást kaphat ezeknek a rendszereknek a telepítésére!

Solar Kit mindenben segít Önnek: megtervezzük rendszerét, segítünk a támogatás igénylésében, intézzük a szükséges adminisztrációt, és telepítjük napelemes, hőszivattyús, vagy klímás berendezéseit!

Azonnali árajánlat

A napelemes rendszerekről 

Egy napelemes rendszer gyakorlatilag mindenre használható: megszokott háztartási gépei üzemeltetésére, klímával vagy hőszivattyúval kombinálva a fűtéshez, és a további tevékenységekhez szükséges meleg víz előállítására, medence fűtésére, sőt még elektromos autója töltésére is – ha van ilyen a háztartásban.

A Solar Kit több, mint 500 rendszert telepített már országszerte, és büszkén mondhatjuk, hogy ügyfeleinktől nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk.

Azonnali napelem árajánlat

Megújuló energia a környezet védelméért és a villanyszámla csökkentéséért!

A napenergia korlátlan mértékben rendelkezésünkre álló megújuló energiaforrás. Ráadásul sokféleképpen hasznosítható, és kisebb-nagyobb praktikákkal abszolút kiaknázható minden benne rejlő lehetőség. Napelemes rendszer segítségével árammá alakítva a napenergiát, háztartása tehet egy nagy lépést az önfenntartás, és az ökotudatosság felé!

Számolja ki, mennyit spórolna egy napelemes rendszerrel! 

Mindenképpen szakember segítségével mérje fel, hogy háztartása ellátásához mekkora teljesítményű napelemes rendszerre lenne szüksége!

A megfelelő szakember olyan kérdésekben is tanácsot fog adni Önnek, hogy milyen típusú napelemes rendszer lenne a leghasznosabb a háztartásában, az adott környezetben a tetőre vagy a földre telepített rendszer lenne-e előnyösebb, hogyan védhető ki az árnyékolás, milyen karbantartást igényel a választott napelemes rendszer.

A napelemes rendszer pénzügyi befektetés is. Bekerülési költsége nem olcsó mulatság, de legalább 25-30 évre biztosítva van vele a megbízható áramellátás, és a ritka karbantartási munkálatokon kívül nem kell hozzányúlni a rendszerhez. Ezért is nagyon fontos, hogy profi, szakmailag képzett csapatot válasszon!

[video:https://www.youtube.com/watch?v=yHsfI4n_TF8&t=5s align:center]

Hőszivattyú – oldja meg ingatlanja fűtését is megújuló energiával! 

hőszivattyú a föld hőjének felhasználásával, elektromos elven fűt, hozzá padlófűtés, mennyezetfűtés, vagy falfűtés társítható.

Üzemeltetése a (fordított) hűtőgép elvén alapul, hiszen hőt von el a levegőből, a vízből, vagy a talajból, és az így megtermelt hő hőmérsékletét megemelve (általában villamos hajtású kompresszorral), vagy lecsökkentve juttatja el a lakóhelyiségekbe. Lehet tehát vele hűteni, fűteni, és meleg vizet előállítani. 

Egy összehangolt és jól méretezett napelemes rendszer hűtő-fűtő klímával energiahatékony módon képes csökkenteni háztartása borsos gázszámláját. 

klíma tökéletes megoldás lehet a nyári melegben az elviselhető hőmérséklet kialakításában. Emellett a klímával való fűtés is gyorsabb a szokásosnál. Bekapcsolás után pillanatok alatt meleg levegőt bocsát ki. Ez a megoldás lényegesen gyorsabb, mintha radiátorral, padlófűtéssel, vagy hősugárzóval próbálnánk meg a helyiséget kifűteni.

További előnyök közé sorolható még a programozhatóság lehetősége, mellyel a kifújt meleg levegőnek nem csak a hőmérséklete, hanem az erőssége és iránya is változtatható.

Ha szeretne a hagyományos, egyre drágább fűtési módszerén változtatni, próbálja ki a fűtést klímával!

Azonnali árajánlat

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top