Otthonok és Kertek

Legyen saját varázskerted

Itt az ideje, hogy ne csak nappal gyönyörködj a kertedben! A kerti dekorációs fények, lámpások különleges hangulatot teremtenek. Találd meg a hozzád legjobban illőt!

Egy jól megálmodott világítással a kerted este külön életre kelhet. Nem csak a járdát, vagy a szegélyeket tudod kiemelni, hanem egy teljesen más világot teremthetsz. A sima napelemes LED lámpák mellett többféle hangulatvilágítást és dekorvilágítást is megtalálsz nálunk. Ezek a színes lampionok, vagy fényfüzérek szinte már elengedhetetlen kellékek egy esti bulizáshoz, sütögetéshez, vagy éppen egy jó beszélgetéshez.

Aki ennél is többre vágyik, annak a kültéri LED-es figurákat ajánljuk. Lenyűgöző alakjukkal és fényükkel, igazi csúcspontjai a kertnek. Nem csak a felnőttek, a gyerekek is szívesen gyönyörködnek egy-egy állatkás motívumban. Top termékeink a napelemes figura kategóriában a flamingó- és a páva világítások. A világítások a legkülönbözőbb színűek: rendelkezünk színváltós, pink, kék és fehér modellekkel is. A figurák rendkívül szépen megmunkáltak, a színes üvegnek köszönhetően pedig igazi díszei a kertnek. Nem csak nappal, este is elkápráztatnak bennünket. A kovácsoltvas külsejű állatkák kialakításuknak köszönhetően mesés motívumokat világítanak a földre.

A napelemnek és a beépített intelligens fényérzékelőnek köszönhetően a lámpa sötétedéskor magától bekapcsol, majd reggel pedig kikapcsol. Minden évszakban és időjárási viszontagságban megállja a helyét, hiszen teljesen vízálló így az év 365 napján tökéletesen üzemképes. A fém figurák mindegyike kézzel készült, ezért nem csak hihetetlenül egyediek, de rendkívül időtállóak is. A lámpa napelemes panelje mögött megbúvó akkumulátort 2-3 évenként szükséges cserélni, maga a test akár egy évtizedig is eláll. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk.


http://ledenvilagitasod.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top