Otthonok és Kertek

Lenyűgöző modern lakás

Ez a lenyűgöző, két emeleten öt szobával rendelkező, összesen 130 négyzetméteres otthon a svédországi Göteborgban, Kungsladugårdban található.

Az 1921-es években épült házban újították fel ezt a kedves otthont, ahol csodálatos kandalló, tükrös ajtók, díszlécek és fenyőpadló található. Itt, a népszerű Kungsladugård közepén, Svédországban, ez az egyedülálló otthon vonzza a figyelmet.Ismerjen meg egy lenyűgöző lakást, öt szobával két emeleten, összesen 1400 négyzetméteren.Izgalmas beugrókat, tetőablakokat és nagyszerűen működő kandallót kínál a mű koronájaként. A mennyezeti gerendák karaktert teremtenek az emeletre.

Az otthon konyhája az előszobából jobbra található. A két nagy, gyönyörű ablak rengeteg fényt ad. Itt jön létre a tökéletes találkozás a modern funkció és a kifinomult részletek, például a régi tálalószekrények és a hideg kamrák között. A sötét munkalap és a csempe stílusosan fut össze az otthon többi részén átfutó finom fa padlóval.Az a tény, hogy az otthon két nappalival rendelkezik, akkor is praktikus, ha néha fel akarja osztani a családot, itt mindenki rengeteg helyet kap. Az első emeleti nappali hangulatos, és helyet kínál egy kanapécsoportnak, könyvespolccal és olvasósarokkal. A falak nyugodt bézs színnel vannak festve.

A kandalló valóban az otthon koronaékszere. Élvezze a világos és tágas hely nyugalmát.Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top