Otthonok és Kertek

Lépjen be velünk egy lenyűgöző, felújított viktoriánus házba

Ez az öt hálószobás viktoriánus ház London délnyugati részén található, mely stílusában a régi és az új trendek keverednek.

Noha eredetileg befektetési célú ingatlannak szánták a tulajdonosok, kisbabájuk érkezése miatt úgy döntöttek, hogy inkább családi háznak alakítják ki maguknak.

„Olyan otthont alakítottunk ki, amely tökéletesen ötvözi ízlésünket. A hagyományos elemek keverednek a lazább, modernebb hangulattal ”- mondja a háztulajdonos.Ez egy remek társasági tér, egyszerre lehet étkezni és az ételeket előkészíteni miközben együtt vagyunk. A hosszú tetőablak elképesztő, a közvilágítás mint csillagok világít be a házba.

A felújítást kommentálva a lakástulajdonosok azt mondják: „Óhatatlanul sok kihívás volt. A vízelvezetés, a konyha padlója, rossz helyre szerelt tetőablak, víz szivárgás stb…”

Konyha-étkezőA pár ötvözte a régit és újat, egy vintage étkezőasztallal és egy modern zöld bársony kanapéval teremtettek különleges hangulatot.

Nappali

A nappali széles ablaka a hátsó udvarra nyújt kilátást.

Folyosó

„Szeretem az acélajtókat, ezért is tökéletes választás volt az új, nagyobb nyílászáró ide. Sokkal fényesebb ez a helyiség így” – magyarázza a tulajdonos.

Titkos ajtó a könyvespolcban

A könyvespolc elfordul, hogy felfedje a rejtett lejárót az alagsorba. Itt egy szuterén található, mely alkalmas vendégek fogadására is.

Alagsori nappali

Hálószoba

A hálószoba kialakításának célja egy pihentető, zenszerű tér kialakítása volt, vintage és antik elemekkel. 

Fürdőszoba

A fő fürdőszobában kád található, így a második fürdőbe egy nagy, dupla esőzuhanyt választottak. „Szeretem a bronz és az arany meleg tónusait” – mondja a tulajdonos.

Forrás: Idealhome

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top