Otthonok és Kertek

Long Island-i rezidencia

Athena Calderone, a New-York-i tervező saját célra vásárolta és újította fel ezt a Long Island-i század közepén épült lakást.

Saját stílusát maximálisan ki tudta fejezni, sőt szenvedélyének is tudott kedvezni, hiszen gyűjti a használt, de jó állapotú és egyedi bútordarabokat, ezekből is felfedezhető egy-egy különleges darab.

Az egyszintes házban 4 hálószoba és 3 fürdőszoba található, valamint tartozik hozzá egy nagy terasz, pázsitos kertrész medencével.

A belső tereket halvány és pasztell színkombinációk teszik kellemessé, melyek tökéletes összhangot alkotnak a kortárs, dizájn és vintage bútorokkal.

A régi és az új párosítása minden helyiségben jellemző.

Itt a fehérre vakolt falak, a sötét kandalló, és márvány felületek hidegségét az egyedi, kézzel készült vessző fotel teszi hangulatossá.

A nappali és az étkező egy légtérben van, melyeket vintage bútorokkal választottak el egymástól. A rengeteg üvegfelület sok-sok természetes fénnyel töltik meg a teret.

Tökéletes egyensúly a kortárs, dizájner tárgyak a régi, vintage étkezőasztal és székek között.

A konyha friss, modern hangulatát elsősorban a mentazöld bútor adja, elegáns és időtálló a márvány munkapult, mely felfut a falra is.

A fő hálószoba századközepi stílusú néhány modern kiegészítővel. A fehér és a terrakotta szín tökéletes kombinációja. A mozgalmas csíkos szőnyeg ellensúlyozása képpen kör párnák kerültek az ágyra.

Nappali részlet…kellemes árnyalatok és textúrák.

A modern és a vintage kombinációjához nem kell nagy bátorság, mint ahogyan ebben a lakásban is láthattuk.

Tervező és tulajdonos: athenacalderone.com

Fényképek: Nicole Franzen

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top