Otthonok és Kertek

Lowara szivattyúk a ház körül

Közeleg a nyár, és vele együtt az elmaradhatatlan kánikula.

Ilyenkor még fontosabb, hogy mind magunk, mind kerti növényeink számára biztosítsuk a megfelelő mennyiségű és hőmérsékletű vizet. A világszerte mintegy 15.000 dolgozót foglalkoztató, amerikai központú Xylem termékportfóliójába tartozó Lowara márka több mint fél évszázados fejlesztési tapasztalatával és kiváló minőségű termékeivel biztosítja ezt a komfortot, nem csak a ház körül, hanem ipari alkalmazásokban, nagyobb épületek gépészeti, nyomásfokozási és szennyvízszállítási területein is.
 
Lowara használati melegvíz (HMV) cirkulációs szivattyúk a maximális komfortért
Bizonyára mindenki szembesült azzal, hogy a melegvíz csap kinyitását követően hosszú idő telik el, míg a csapon melegvíz kezd folyni. Az azonnali melegvíz rendelkezésre álláshoz ideális választás a Lowara Ecocirc Pro típusú HMV cirkulációs szivattyú, amely a Xylem ceglédi gyárában készül.

Ezek a Lowara szivattyúk többféle szabályozási opcióval rendelkeznek, akár időkapcsolóval és visszatérő hőmérséklet-szabályozással is elérhetőek.

Az Ecocirc Pro szivattyúk tartalmazzák a hőszigetelő burkolatot és a gyárilag méretezett visszacsapó szelepet. A szivattyúk kialakításánál fő szempont volt az energiahatékonyság és az alacsony fogyasztás, így használatukkal jelentős energiamegtakarítás érhető el.Lowara kútszivattyúk – a legjobb választás a kert öntözésére
A Lowara kútszivattyúk remekül helytállnak a magas homoktartalmú közegek szállításában is. A Lowara e-GS kútszivattyúk az iparági átlaghoz képest (100g/m3) kiemelkedően magas (150g/m3) homoktűrő képességgel rendelkeznek. A magas homoktűrő képesség eléréséhez az e-GS kútszivattyúk innovatív lebegő járókerékkel felszereltek.

A hagyományos, önfelszívó szivattyúkkal szemben a Lowara kútszivattyúk számos előnyt biztosítanak. Az e-GS kútszivattyúkban nincs felszívási korlát, telepítés után gyakorlatilag azonnal biztosítja a szükséges vízmennyiséget. A szivattyúk akár 300 méter mélységű kútba is egyszerűen és gyorsan telepíthetők, emelőmagasságuk pedig akár a 340 métert is eléri. A mély, fagyhatár alatti telepítés legfőbb előnyei a fagyveszély megszűnése, valamint az alacsony zajterhelés, amely sűrűn lakott területen ideális. A Lowara kútszivattyúk karbantartási igénye alacsony, így a felhasználó valóban a kert gondozására összpontosíthat.


 
A Lowara szivattyúzási megoldásairól, termékeinek technikai részleteiről további információt a www.lowara.hu weboldalon talál.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top