Otthonok és Kertek

LUMI – üveg térelválasztók- és ajtók. Engedje be a fényt a belső térbe

Új rendszerrel bővült a Komandor kínálata. A LUMI – alumínium keretes, üveg ablakok és ajtók készlete belső terekbe, amely átgondolt és szokatlan módon lehetővé teszi a tér ipari, loft és modern stílusú berendezését. A LUMI egy olyan megoldás, amelyet az építészek és a tervezők szeretni fognak, és amely mindenkinek örömet okoz, aki szereti az érdekes és dizájnos megoldásokat, javítja a belső tér funkcionalitását és karaktert ad neki.

A belső üvegezés praktikus és dekoratív rendszere gyorsan és egyszerűen az egyedi belsőépítészethez és a vásárlói elvárásokhoz igazítható. A Lumi válaszfalként lehetővé teszi, hogy külön zónákat jelöljön ki a belső térben, vagy azt különböző funkciójú külön helyiségekre ossza. A rendszer további előnye a megjelenése, amely egyedi jelleget kölcsönöz a belső térnek – nyers vagy romantikus – attól függően, hogy mivel kombinálják az elrendezett térben. A rendszer alumíniumkereteinek kitöltéseként üveg és laminált bútorlap vagy ezek kombinációja használható, ami számos változatban ad érdekes és dizájnos megoldásokat a magán- és nyilvános terek kialakításában.

A LUMI rendszerben a következő megoldások állnak rendelkezésre:

> üvegezés tolóajtókkal – lehetővé teszi, hogy falakat hozzon létre egy vagy két tolószárnnyal, rögzített oldallapok társaságában. Ez a megoldás megkönnyíti a zónák elkülönítését a belső térben, és nem foglal helyet az ajtó kinyitásakor,

> üvegezés csuklós ajtókkal – az egy- vagy kétszárnyú, külön fogantyúval ellátott csuklós ajtók, valamint az oldalsó panelek és a felső tetőablakok használatával egyedi átjárók vagy a belső teret elválasztó elemek létrehozását teszi lehetővé,

> üveg térelválasztók – mint üveg válaszfalak vagy díszítőpanelek, amelyeket rácsok választanak el, egyedi hangulatot teremtenek a belső térben, és megkönnyítik a fény áramlását. Lehetnek önálló szerkezetek, vagy tökéletes kiegészítői a toló- és zsanéros ajtókkal ellátott falaknak,

> beltéri ajtó  – egy klasszikus darab modern, de egyben ipari kiadásban. Az osztólécek és a különböző anyagok kombinálási lehetőségének köszönhetően az ajtó kitöltések lehetnek részben átlátszóak, teljesen fedettek vagy teljesen átlátszóak. A kilincs kiválasztása a Megrendelő ízlése és a belső tér stílusa alapján történhet.

A LUMI rendszer két színben kapható: matt fekete és natúr anód, ami megkönnyíti a használatát a stílusos, hagyományosabb belső terekben; valamint egy csipetnyi fantáziával, romantikával fűszerezve akár a loft vagy irodai munkakörnyezetben is.

2022 a Megvalósítás éve a Komandornál! – Vedd igénybe nálunk az otthonfelújítási támogatást!
Gyere el hozzánk valamelyik mintatermünkbe és kollégánkkal együtt tervezzétek meg álmaid bútorát az otthonteremtési támogatás keretein belül.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top