Otthonok és Kertek

LUMI – üveg térelválasztók- és ajtók. Engedje be a fényt a belső térbe

Új rendszerrel bővült a Komandor kínálata. A LUMI – alumínium keretes, üveg ablakok és ajtók készlete belső terekbe, amely átgondolt és szokatlan módon lehetővé teszi a tér ipari, loft és modern stílusú berendezését. A LUMI egy olyan megoldás, amelyet az építészek és a tervezők szeretni fognak, és amely mindenkinek örömet okoz, aki szereti az érdekes és dizájnos megoldásokat, javítja a belső tér funkcionalitását és karaktert ad neki.

A belső üvegezés praktikus és dekoratív rendszere gyorsan és egyszerűen az egyedi belsőépítészethez és a vásárlói elvárásokhoz igazítható. A Lumi válaszfalként lehetővé teszi, hogy külön zónákat jelöljön ki a belső térben, vagy azt különböző funkciójú külön helyiségekre ossza. A rendszer további előnye a megjelenése, amely egyedi jelleget kölcsönöz a belső térnek – nyers vagy romantikus – attól függően, hogy mivel kombinálják az elrendezett térben. A rendszer alumíniumkereteinek kitöltéseként üveg és laminált bútorlap vagy ezek kombinációja használható, ami számos változatban ad érdekes és dizájnos megoldásokat a magán- és nyilvános terek kialakításában.

A LUMI rendszerben a következő megoldások állnak rendelkezésre:

> üvegezés tolóajtókkal – lehetővé teszi, hogy falakat hozzon létre egy vagy két tolószárnnyal, rögzített oldallapok társaságában. Ez a megoldás megkönnyíti a zónák elkülönítését a belső térben, és nem foglal helyet az ajtó kinyitásakor,

> üvegezés csuklós ajtókkal – az egy- vagy kétszárnyú, külön fogantyúval ellátott csuklós ajtók, valamint az oldalsó panelek és a felső tetőablakok használatával egyedi átjárók vagy a belső teret elválasztó elemek létrehozását teszi lehetővé,

> üveg térelválasztók – mint üveg válaszfalak vagy díszítőpanelek, amelyeket rácsok választanak el, egyedi hangulatot teremtenek a belső térben, és megkönnyítik a fény áramlását. Lehetnek önálló szerkezetek, vagy tökéletes kiegészítői a toló- és zsanéros ajtókkal ellátott falaknak,

> beltéri ajtó  – egy klasszikus darab modern, de egyben ipari kiadásban. Az osztólécek és a különböző anyagok kombinálási lehetőségének köszönhetően az ajtó kitöltések lehetnek részben átlátszóak, teljesen fedettek vagy teljesen átlátszóak. A kilincs kiválasztása a Megrendelő ízlése és a belső tér stílusa alapján történhet.

A LUMI rendszer két színben kapható: matt fekete és natúr anód, ami megkönnyíti a használatát a stílusos, hagyományosabb belső terekben; valamint egy csipetnyi fantáziával, romantikával fűszerezve akár a loft vagy irodai munkakörnyezetben is.

2022 a Megvalósítás éve a Komandornál! – Vedd igénybe nálunk az otthonfelújítási támogatást!
Gyere el hozzánk valamelyik mintatermünkbe és kollégánkkal együtt tervezzétek meg álmaid bútorát az otthonteremtési támogatás keretein belül.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top