Otthonok és Kertek

Luxus lakóépület

A Shenzhen Qianxun Design által tervezett luxus 3,014 négyzetméteres apartman Chengdu városában található.

Chengdu Plain-t ősidők óta folyók és csatornák szelik át. Chengdu több mint 2000 éves múltra tekint vissza, számtalan történet tanúskodik a vízi útról és az egymást követő dinasztiák áradatának megfékezéséről.

A minőségi életkörnyezet létrehozása érdekében a tervező közvetítette a luxus és az elegancia közötti lehetőségeket, és ötvözi a mindennapi életben a tényleges igényekkel, harmóniát biztosítva.

Első pillantásra ami feltűnő, a falak és a fehér kanapé a nappaliban, mely egy hangulatos és nyugodt légkört teremt a térben, ezzel kiküszöböli a fém díszítések által okozott hidegséget.


A tévé hátsó falát sötétszürke színűre tervezték, így a tér nyugtatóan hat. Eközben a tervező ötletes módon használta az arany színét a nappaliban, amely időnként felbukkan, elkerülve ezzel a túlzsúfoltságot.


A tervező víz hatását is szerette volna érzékeltetni, ezért a vízhez hasonló színeket is beépítette a designba.

A szőnyeg a vízhullámok mintázatával, az egymásba ágyazott párnákkal és a függönnyel hasonló színű, elegáns, de luxus légkört teremt a térben.


Az étkező viszonylag hosszú és keskeny. Tekintettel erre, a tervező székeket helyezett el, amelyek teljes mértékben kihasználták az ovális és ívelt elemeket az ebédlőasztal körül, hogy a hely kevésbé tűnjön zsúfoltnak.


Emellett a nyugati stílusú konyha és az étkező kombinációja a hely tökéletes kihasználását teszi lehetővé.

A hálószoba kialakítása tökéletesen mutatja a gyengédség szépségét. A tervező úgy döntött, hogy világos és semleges színeket használ a bútorok kiválasztásánál, hogy meleg és otthonos teret hozzon létre.


A két vendégszoba nagyon eltérő stílusban készült. Az egyik egyszerű, a másik pedig neo kínai elemeket használ.Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top