Otthonok és Kertek

Luxuslakás gabonatárolóból

Ez a luxuslakás Baltimore-ban található, a Turner Development Group tervezése által.

Silo Point az egyetlen luxus társasház a világon, melyet egy gabonatároló átalakításából hoztak létre. Az épület 1923-ban épült, abban az időben a Baltimore & Ohio Railroad vasúttársaság volt a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő ágazata. A Turner tervezési iroda átalakította a toronymagas épületet.

A penthouse egy három hálószobás, három és fél fürdőszobás, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkezik mindkét emeleten, és 360 fokos kilátás nyílik a városra.

A kifinomult modern design felületek, beleértve a szürke öko-fűrészáru padlót, csiszolt márvány szigetet a konyhában, rozsdamentes zuhanyozót, kőfallal a fürdőszobában.

Ez a teljesen integrált intelligens otthon iPad-vezérelt világítás funkcióval rendelkezik, fűtés és légkondicionálás, valamint teljes hazai zene rendszerrel van ellátva.

Zöld funkciók is megtalálhatóak, mely fokozza az élő környezetet. Az egész épület támogatja az egészséges beltéri levegő minőségét, az újrahasznosítás és szűrés lehetőségét a közös területeken. Központi vízmelegítő és teljes otthoni LED világítás segítségével alacsonyabb villamosenergia-fogyasztás érhető el. Extra beton és szigetelő anyagot használnak fel, mely nemcsak véd a káros UV sugarak ellen, de segít az extra szigetelés a rendkívüli nyári és téli hónapokban.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top