Otthonok és Kertek

Luxuslakópark épül Siófokon

A jövő tavasztól beköltözhető Panoráma Part Lakópark Siófok utolsó, még elérhető vízparti telkén épül. Igazi különlegességét a saját Balaton-part, a magas “zöld-arány”, és a lakásokhoz egyedileg kiépített hőszivattyúk adják. Az ingatlanok ráadásul nem csak a vízhez vannak közel, ugyanis a belvárostól tíz, a kikötőtől pedig öt perces sétányira található!

A béke zöld szigete

A saját vízpart lehetővé teszi a lakók számára, hogy saját partszakaszukat és napozóstégüket élvezhessék, akárcsak azt a nyugalmat és szabadságot, hogy bármikor csobbanhatnak egyet a Balatonban. Ha a tó vize túl hullámos, akkor a lakóparkhoz tartozó medence áll rendelkezésre.


Egyedileg hűtött-fűtött lakások

A lakópark összesen 148 darab luxuskategóriájú lakásból áll, melyek mérete 47 és 108 nm között mozog. Áruk elhelyezkedéstől és kilátástól függően négyzetméterenként 500 és 800e Ft között helyezkedik el. A rendkívül magas kivitelezési minőség megtapasztalható a hűtő-fűtő rendszer kiépítésénél is: egyedileg kialakított, hőszivattyús, távvezérelhető hűtés-fűtés tartozik minden lakáshoz, mely a jelenlegi megoldások között a legmagasabb minőségi szintet képviseli.


A garancia védjegye

A Panoráma Part tervezője Ripszám János (Ybl-díjas építész) vezető tervező és Hideg Norbert építész, a beruházó-kivitelező pedig megegyezik a közelben lévő, 2003-ban átadott Vitorlás Lakóparkéval. Mind az építtető, mind a beruházó közel 30 éves építészeti tapasztalattal rendelkeznek, az általuk végzett munka garanciát jelent a magasan átlag feletti, kiváló minőségre.

Befektetésnek sem utolsó

A műszaki paraméterek és a felhasznált anyagok garantálják sok évtizedes tartósságot, míg az egyedülálló, vízparti helyszín és a környezet befektetésként is érdekessé teszi az ingatlant. Jelenleg a lakások több mint fele még elérhető, így azok, akik vízparti lakásuk teraszán fogyasztanák el reggeli kávéjukat, vagy saját balatoni strandjukon pihennék ki a munka fáradalmait, még számos eladó lakásból válogathatnak.


Az építtető cég, a WNT Projekt Kft. Budapesten, a Radnóti Miklós u. 2. alatt érhető el.
Telefon: +36-30-994-7717 Web: www.panoramapart.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top