Otthonok és Kertek

Mesés családi ház dél Angliában

Izgalmas falak, kellemes modern hangulat jellemzi ezt a családi otthont.

Négy tökéletes méretű hálószoba a család minden tagjának, háztartási helyiségek, dolgozószoba, kert és garázs alkotja a kényelmes lakot.

A ház külseje nem tükrözi a fantasztikus belső dizájnt, egyszerű, a környékhez illő megjelenése van.

Konyha

 

A konyhában étkező padok kaptak helyet, nagyszerű, hiszen helytakarékos, akár betolható az asztal alá is. Világos színek dominálnak, amiket a sötét pultok és néhány színesebb kiegészítő tesz harmonikussá.   .

Játszószoba

A konyha mellett kapott helyet egy játszósarok, amit a geometrikus falburkolat tesz izgalmassá. Szalagfából készült, meleg színárnyalatot kapott, hogy kapcsolódjon a konyhában megjelenő színekkel.

Nappali

A nappali berendezése kihívást jelentett a tulajdonosoknak, mert bár szép méretű, de trükkös az alakja, több ablakkal. A sarkot drámai, sötétkékre festették, és egy galériafalat hozottak létre, hogy keretbe foglalják a kanapét, ami hangulatosabbá tette a dizájnt és összefogta a teret.

A sarokkanapét egy menő dohányzóasztallal, színes bársony és levélmintás párnákkal kombinálta.

Előszoba

A lépcső alatti részt nem építették be tárolókkal, hanem kapott egy igencsak feltűnő dizájn tapéta burkolatot.

Szülői hálószoba

A fő hálószoba egy fényűző – felnőttek szentélye – szürke kárpitozott ággyal és bájos éjjeliszekrényekkel. Merész pálmaleveles tapéta, smaragdzöld bársony kiegészítők igazán összeillenek a szürke árnyalatokkal.

Gyermek hálószoba

A kisfiú szobája fehér, különböző zöld árnyalatokkal, így szépen illeszkedik a többi hálószobához. Maguk festették a faldekort, és törekedtek a praktikus berendezésre, mint például a tároló dobozos ágy.

A tulajdonos bevallja, hogy korábban a faltól falig tartó szürke szín rabja volt, amíg a mély, drámai zöldek és a leveles minták ki nem rángatták a komfortzónájából.

Bár az egész lakásban a világos színek dominálnak mégis a modern burkolatok, művészi alkotások, tapéták és leveles minták érdekessé-moderné teszik a belső tereket. A különleges szövetek és a tükrök lágyítják az enteriőröket, így egy igazán kellemes és élhető otthont alkotnak.

Fotók: Colin Poole

Forrás: idealhome.co.uk

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top