Otthonok és Kertek

Mi a robotfűnyíró 3 legjobb tulajdonsága?

A háromnál jóval több okot találtunk arra, hogy miért nagyszerű dolog a robotfűnyíró. Viszont egy kicsit el kell vonatkoztatunk magától a robotfűnyírótól, és önzőnek kell lennünk. Hiszen a robotfűnyíró önmagában is csodálatos találmány, de az a kényelem, amit számunkra biztosít, semmihez sem fogható.

Tapasztalatból elmondhatjuk, hogy a vásárlók azért döntenek a robotfűnyíró mellett, mert az első, amit várnak tőle az, hogy kényelmesebbé és könnyebbé tegyék a ház körüli teendőket. Manapság az időből van az embereknek a legkevesebb, és ezt nem túl jó szívvel fordítják a ház körüli teendőkre. 

Tehát a robotfűnyíró első és legjobb tulajdonságának a kényelmet választottuk.

Nincs többé fárasztó és időigényes fűnyírás, hiszen a robotfűnyíró egy megfelelő programozás után elvégzi helyettünk a munkát, akár minden másnap! Kinek lenne ideje arra, hogy egy hét alatt, négyszer nekiálljon a fűnyírásnak? Valószínűleg senkinek. Ha mégis, azt viszont nem biztos, hogy a szomszéd is tolerálná. A robotfűnyíró által biztosított kényelmet szó szerint kell érteni. Elindíthatjuk akár a kanapén fekve is, a mobiltelefonunk segítségével. Nincs kötöttség, amíg a robot dolgozik, elintézhetjük a hétvégi bevásárlást, főzhetünk, grillezhetünk, vagy pihenhetünk egy nagyot!

A második legjobb tulajdonsága az igényes, szép gyep kialakítása.

Titkon minden hobbi-kertész arra vágyik, hogy gyönyörű, egységes pázsitja legyen. A szakemberek már régóta tudják, hogy akkor a legszebb a gyep, ha megfelelő a vízellátása, és rendszeresen, hetente több alkalommal vissza van vágva. Mivel az utóbbi igényt a robotfűnyíró maximálisan kielégíti, ezért ha a locsolást is jól időzítjük, biztosak lehetünk a tökéletes végeredményben!

robotfűnyíró a speciális kialakításának köszönhetően apróra mulcsolja a fűnyesedéket, és ennek köszönhetően értékes tápanyaggal látja el a füvet. A levágott fű nem rohad el a gyep tetején, hanem beesik és beépül a talajba, ahol felszívódnak az értékes tápanyagok.

Harmadik legjobb tulajdonságnak pedig a halk működést választottuk.

Többé nincs akadálya annak sem, ha vasárnap reggel, vagy egy ünnepnap délutánján szeretnénk frissíteni a pázsitot. A halk működésnek köszönhetően a fűnyírás sem a család, sem a szomszédok számára nem zavaró tényező. Minden robotfűnyíró leírásában megnézhetjük, hogy pontosan hány decibeles a kiválasztott típus hangja. Ez általában a teljesítménytől függ, de ha egy átlagot szeretnénk mondani, akkor az 56 és 67 decibel között lehet. Hogyan tudjuk meg ebből, hogy milyen hangosságra számíthatunk? Hasonlítsuk csak össze egy szobaventillátor hangjával, ami körülbelül 35 decibel, vagy az eső zajával, ami 55 decibeles.

www.robotfunyirocentrum.hu 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top