Otthonok és Kertek

MIK IS AZOK AZ ÉLTETŐ SZÍNEK?

A CERESIT BEMUTATJA A SZÍNEK INNOVÁCIÓJÁT

Az Éltető Színek a Ceresit vakolatokhoz és festékekhez hozzáadott, speciálisan kiválasztott pigmentek kombinációja. Ezen a pigmentek élénk és pompás színeket eredményeznek melyek rendkívül ellenállók. A Ceresit Éltető Színeinek előnyei az ÚJ pigmentekkel: megnövekedett színstabilitás & tartósság; napsugárzás elleni kiemelt védelem; időjárásálló fény, csapadék és hőmérsékletváltozással szemben.

A HOMLOKZATOT FENYEGETŐ VESZÉLYFORRÁSOK

Homlokzatunk szinte minden nap ki van téve igen nagy fokú veszélyeztetettségnek, ilyen a napsugárzás, hőmérséklet-változás és a csapadék. Ezen időjárási körülmények mind a homlokzatok károsodásához vezethetnek, ám mind közül különös veszélyt tartogat homlokzatunk számára a NAPSUGÁRZÁS. Ez a veszélyforrás 2 fő tényezőből áll: a látható és a láthatatlan fényből.

A látható fénynek ugyan csak kis mértékben van hatása a homlokzatra, ezzel szemben a láthatatlan fény (UV és IR) 4 súlyos probléma forrása is lehet, ami különösen károsítja homlokzatát. Az ultraibolya fény halványítja és sárgítja színeit, az infravörös fény pedig repedést és leválást okoz. Bármely hibáról is legyen szó, mindig tudjuk, hogy Boost Colour termékcsaláddal megmenthetjük szeretet otthonunk szépségét.

        

       

HOGYAN LEHET CSÖKKENTENI A FÉNY OKOZTA KÁROS HATÁSOKAT?

A Ceresit Boost Colour olyan vakolatot és festéket kínál homlokzatához, melyben a magas minőségű pigmentek képesek a káros fények visszaverésére. A visszaverődés mértékét a következőkkel lehet mérni:

  • Világossági érték / HBW – a látható fény hatását mutatja
  • TSR index – az mutatja, hogy a teljes fény (látható és láthatatlan) milyen mértékben verődik vissza. Ez az érték nagyban függ a színekben található pigmentektől. 

Arról, hogy Boost Colour innovatív technológiája, hogy teljesít ezeken a méréseken, bővebb információkért keresse fel weboldalunkat az alábbi linken: boost-color – Ceresit

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top