Otthonok és Kertek

Milyen dekor világítást használjunk ősszel?

Az ősz beköszöntével egy nyugodtabb, kicsit mélabúsabb évszak veszi kezdetét. A természet kicsit takarékra állítja magát, elkezdődik a téli felkészülés.

A fák és bokrok levelei gyönyörű színvilágba öltözködnek. Átveszi az uralmat a sárga és piros színek milliónyi árnyalata. Gesztenyebarna és mézsárga levelek, valamint bordó bokrok tömkelege jelenik meg az utcákon és kertekben. Kellemes szellő fújdogálja az utunkba kerülő lehullajtott leveleket. Bármerre nézünk, nyugovóra tért természetet látunk. Ilyenkor percekig tudnánk egyhelyben állni és csak szemlélni, ami körülöttünk van. Fantasztikus a természet eme játéka.
 
A kertünk is kezd megváltozni. Teljesen új színvilágba burkolózik. Az őszi dekor kialakításánál nagy hangsúlyt kapnak a meleg fehér és színes színek. Ezek tökéletesen beleillenek a sárgásbarna színvilágba. Dekorálj természetes elemekkel: kedvenc bokrod termésével, gesztenyével, makkal, minden földi jóval, ami otthon és a környezetedben megtalálható. Meseszép asztali dekorációk alkothatók ezekkel a termésekkel. Kiegészítésként helyezz a közvetlen közelükbe meleg fehér színű világításokat. Az asztali koszorút például megspékelheted apró kis mikroszálas fényhuzalokkal, helyezhetsz mellé LED viaszgyertyákat és különleges lámpásokat is!

A lámpásokat akár a kertedbe is szétszórhatod! Nagyon jól fognak mutatni. Használd a lehullott leveleket is a dekoráláshoz! Minél színesebbek, annál jobban fognak mutatni. A meleg fehér színek mellett színeseket is bátran használj. Ezek is fantasztikusan kiemelik a dekorációidat.

Tök világítások
Az ősz nagy sztárjai. Minden évben alig várjuk az októbert, hogy végre beszerezhessük azokat a hatalmas tököket, amiket kedvünk szerint kifarigcsálhatunk. Ez az egyik legjobb családi program, hiszen a kicsiktől a nagyokig mindenki élvezi! A végeredmény pedig ámulatba ejtő!

Ha pedig elfáradtál a tök faragásba, vagy valami új dekort szeretnél idén, érdemes utána nézned milyen üvegtök világítások lelhetőek fel a közeledben. Ezek megtévesztésig azonosak nagy testvéreikhez. Kézzel megmunkáltak, tetőtől talpig üvegből készültek. Letisztult és modern lakások méltó kiegészítői.


         
LED lámpások
A lámpásoknak már több száz éves hagyományuk van. Anno még dédszüleink is szeretettel alkalmazták. Gyönyörű kovácsoltvasból megmunkált házuk volt, amelyben egy hatalmas, pocakos viaszgyertya foglalt helyet. Emlékszel még gyerekkorodból, amikor egy ilyen szuper lámpással mentetek ki este a kertbe? Vagy amikor a ház oldalához letéve díszelgett, és világította ki az egész udvart esténként? Olyan jó hangulata van. Bárhova elhelyezheted őket a kertbe vagy a teraszra. Ha ügyes vagy, akár még fel is lógathatod őket! Ha pedig kisgyerek vagy kutyus van a családban, érdemes egy ledes változatot beszerezned. Így nem kell félned hogy a kis poronty felborítja vagy a kutyus feldönti és baj lesz belőle.


 
LED viaszgyertyák
A viaszgyertyák története is a régmúltra nyúlik vissza. Az okostelefonok és csúcsszuper lámpák kora előtt még kiváló világítási eszközként szolgáltak. Egy-egy áramkimaradáskor nagyon jó szolgálatot tettek. Majd a funkcionalitásuk lassan homályba veszett, ám ezt felváltotta remek dekor lehetőségük. Az esti romantikus fürdőzések és vacsorák kedvelt főszereplői lettek. Van egy szuper hangulata a gyertyaláng lobogásának. Otthonos és romantikus légkört teremt. Egy munka utáni lazítós nap tökéletesen megkoronázható vele. Bátran használd az őszi dekoráláshoz! Itt is érvényes a ledes változat létjogosultsága. Ha teljesen családbarát változatot szeretnél, szerezz be belőle egy elemmel működőt!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top