Otthonok és Kertek

Minőségi könnyűszerkezetes garázsok, tárolók, kennelek az egész országban

A MobilGarázsBolt.hu több éves piaci tapasztalatával és minőségi ügyfélszolgálatával szervezi meg a legkülönfélébb méretű és kialakítású könnyűszerkezetes lemezépületek gyártását, kiszállítását és összeszerelését Magyarország teljes területén.

Kínálatunkban nagyrészt olyan épülettípusok jelennek meg, mint a mobilgarázs, kerti tároló és házi kedvence igényeihez mért kutyakennel, de lehetősége van olyan ötletek megvalósítására is, amelyek nem kötődnek szorosan az imént felsorolt épülettípusokhoz. Gyártóink által készültek már mobilgarázsok motorkerékpárok számára is, de akár egy többfunkciós épületet is tervezünk önnek, amelyben a kerti tárolóval egybeépítve akár egy műhely is helyet kaphat.

Sztenderd vagy prémium minőség

Vállalkozásunk 2015 óta foglalkozik az ilyen jellegű szerkezetek értékesítésével. A kezdetek óta törekedtünk arra, hogy minél szélesebb skálán lefedjük a magyar piaci igényeket. Ennek érdekében jelenleg is több különböző partnerrel dolgozunk együtt, akik más-más gyártástechnikával biztosítják ügyfeleink számára annak lehetőségét, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő megoldást. Legyen szó egy elegáns fehér, egy feltűnő meggypiros vagy egy természetes megjelenésű fahatású lemezgarázsról, tőlünk megrendelheti. Egy egyszerű kétszárnyú kapu is megfelel Önnek, esetleg motorizált billenőkapura vagy szekcionált kapura vágyik? Nálunk mindegyik típusból válogathat, akár egyedi méretben is. Épülete díszeként pedig akár cserepeslemez borítást is kérhet a tetőlemezekre.


sztenderd kivitelű mobilgarázs

A sztenderd termékcsoportunkban az egyszerűbb, olcsóbb, tömeggyártásban is elkészíthető épületek érhetők el, míg a prémium kategóriás épületeinknél a teljesen egyedi elképzeléseket is meg tudjuk valósítani sokkal masszívabb, esztétikusabb kivitelben. Kíváncsi rá, hogy miben különbözik egy sztenderd és egy prémium minőségű mobilgarázs? Kérjen tőlünk ajánlatot akár mindkét kategóriában. Bármelyik könnyűszerkezetes épülettípus is érdekli, mi igyekszünk megtalálni Önnek a legjobb lehetőséget.


prémium kivitelű minőségi mobilgarázs


Rendelkezésére állunk a kapcsolatfelvételtől a garanciális időszak végéig

Mi, akik a MobilGarázsBolt.hu-nál dolgozunk, hiszünk az általunk képviselt minőségben, ezért a szokásos egy évtől eltérően, két év garanciát vállalunk a gyártásból és kivitelezésből fakadó hibákra, eltérésekre. Mivel az épületek Lengyelországból érkeznek, fontos, hogy ügyfeleink érdekeit mindvégig szem előtt tartva biztosítsuk a megfelelő kommunikációt a gyártóközponttal. Már a tervezés legelső pillanatától kezdve biztosítjuk azt, hogy a gyártás a megfelelő ütemben, csakis a megrendelő kívánalmai alapján történjen. Folyamatos kapcsolatot tartunk vásárlóinkkal a telepítés során is, hogy az épületek összeszerelésénél is minden zökkenőmentesen menjen végbe. Azonban munkánk itt még nem ér véget. Mi akkor vagyunk elégedettek, ha az általunk értékesített könnyűszerkezetes épületek hosszú évekig szolgálhatják az Ön érdekeit.


Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal és látogasson el weboldalunkra, ahol minden szükséges információt megtalál.

Tárolás?

Mi megoldjuk!

www.mobilgarazsbolt.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top