Otthonok és Kertek

Mitől különlegesek a Feydom bútorai?

A bútorok iránti igény állandóan változik: az egyre több funkcióval bíró, de küllemében a trendeket követő daraboké a jövő. A Feydom kanapéi a változáshoz való alkalmazkodás jegyében korlátlan szabadságot hoznak az otthonodba.

MODULARITÁS a kiindulópont

A FEYDOM koncepció a modularitásra épül, így számos olyan ülőelemet tartalmaz, amelyet úgy terveztünk meg, hogy azokat több oldalról is rögzíteni lehessen egymáshoz. Kanapéösszeállításaink ezért tökéletesen passzolnak a legkisebb gyerekszobákba és a legnagyobb társalgókba is.  Bármelyik elemet is választja, az elemeket könnyen kombinálhatja, átrendezheti.

Az EGYEDI KIALAKÍTÁS csak választás kérdése

A FEYDOM termékek egyik legfontosabb jellemzője, hogy alkalmazkodni tudnak a különböző terekhez, felhasználási igényekhez és ízlésvilágokhoz. Mindezt úgy tesszük lehetővé, hogy az ülőfelületek mellett a háttámlák, a karfák és a párnák is testre szabhatók.  A FEYDOM Designer alkalmazás (elérhető Andriod, iOS és Webes verzióban is!) segítségével létrehozhatja saját tervezésű kanapéját 3D-ben, sőt a kibővített valóság funkciót használva megnézheti hogyan nézne ki az a saját szobájában.         A levehető huzatok segítségével percek alatt teljesen új megjelenést biztosíthat kanapéjának, a huzatok könnyen levehetők, moshatók és akár új színre is cserélhetők.

Az ÁTALAKÍTHATÓSÁG elengedhetetlen

A FEYDOM kanapékat úgy terveztük meg, hogy azokat akár csak egy személy is percek alatt átalakíthassa, teljesen új felhasználási funkciókat hozva létre. A nappaliból gyorsan vendégszoba, iroda, gyermekszoba de akár hálószoba is kialakítható. A FEYDOM kanapék az ülőfelületek a kartámaszok és a párnák egyszerű átrendezésével könnyen alkalmazkodnak kanapéja az Ön életmódjához!

FEYDOM. Tervezőktől, az Önben rejlő designernek.  www.feydom.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top