Otthonok és Kertek

Mobilházak kulcsrakészen

A mobilház igazi meglepetés lehet azok számára, akik még nem ismerik, hiszen számtalan lehetőséget rejt magában. Ha valaki építkezni, bővíteni szeretne, de nem akar az építkezéssel járó nehézségekkel foglalkozni, időt és pénzt szeretne spórolni, mindenképpen érdemes megnéznie az Antiqua Pavilonok ajánlatát, mert szinte biztosan talál közte kedvére valót.

Az Antiqua Pavilonok már 35 éve jelen van a hazai piacon. Fő profiljuk utcai pavilonok és szaniter épületek tervezése, kivitelezése, helyszínre szállítása. Sokévnyi  tapasztalattal a hátuk mögött most tudásukat mobilházak, vendégházak kivitelezésére is fordítják. Összeszokott szakember gárdájuk, nagy előny a szakmában. Remek ízlésviláguknak köszönhetően mindenki számára a tökéletes mobilházat készítik el a megrendelő igényeinek megfelelően. 

A korábban elkészített utcai pavilonok felhasználása változatos (virágos, újságos, vendéglátós), így tisztában vannak az épület előnyeivel, ki tudják küszöbölni a hibákat, és remek tanácsokkal tudnak szolgálni a kialakítást illetően. Gyakorlatilag mindent a cég végez a tervezéstől a megvalósításig  így egyedül a berendezés vár a tulajdonosra. A mobilház tartozékai a padlóburkolat, mosdókagylók és konyhapult komplett beépítése.

A 36 nm-es épület homlokzata gondozásmentes thermowood, vagy szibériai vörösfenyő fából készül. Hatalmas előnye, hogy nem kell kezelni és bírja az időjárás viszontagságait. A lapos tetőre könnyedén helyezhető napelem, így gyakorlatilag bármilyen korszerű fűtési-hűtési rendszer beszerelhető. Az elrendezés kombinálható, de az alapfelállás szerint egy hálószoba és fürdőszoba kerül leválasztásra a nappalitól. A mobilház mérete kiválóan alkalmas hétvégi házikónak, de ha valaki kicsinek találná, modulonként összeilleszthető, így bármikor meg lehet toldani egy újabb szobával.

A mobilház egy nagyon kényelmes megoldás azoknak, akik nem akarnak bajlódni az építkezéssel, tervezéssel, és valóban kulcsrakész házat szeretnének.

Két Pagoda Kft. 7624 Pécs, Szent István tér 1.
www.pavilonok.hu/mobilhazak

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top