Otthonok és Kertek

Modern apartman fekete keretezéssel

Minimális színpalettát kínál, mely összekapcsolja a funkcionalitást a dekorációval.

A Wireframe egy szerény apartman, amely mindössze 46 négyzetméter. Krakkóban, Lengyelországban található, melyet a MUs Építészeti Iroda tervezett. A fekete keretezés összeköti az egész lakást, és modern, elegáns megjelenést kölcsönöz.

A magas mennyezetek lehetővé tették a tervezők számára, hogy a kicsi alapterületű lakást bővítsék felfelé. A hálószobát a felső szintre tervezték, így a nappali nyitott és tágas lett. A hálószoba teljesen fehér, amelyet javarészt kitölt az ágy. A tároló helyiségek szekrényekbe vannak elrejtve, a fogantyúk elegánsak, nem láthatóak.

A belső térben világos kőrisfa bútorok találhatóak, a fekete keretek az egész lakásban egyfajta folytonosságot mutat.

A nyitott konyha, nappali és étkező falai tárolóhelyiségként szolgálnak, kihasználva minden lehetőséget. A konyha fehér szekrénnyel és márványozott fallal rendelkezik, az étkező zóna egy kerek asztallal és hozzávaló székekkel rendelkezik.

A lakótér többi része hangulatos szürke kárpitozott bútorokkal rendelkezik. A gyermekek szobájában is beépített szekrény található körkörös motívummal, valamint a hálószobai padlástérhez egy kompakt lépcsőház vezet.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top