Otthonok és Kertek

Modern lakás Szlovéniában

A lakást úgy alakítottuk ki, hogy különleges szeretetet érezzünk a benne élő család iránt – nyitottságuk, vendégszeretetük és rendíthetetlen bizalmuk adott értelmet ennek a projektnek, és lehetővé tették számunkra, hogy olyan teret hozzunk létre, amely összhangban áll a vágyaikkal.

Az előző lakás berendezése során az ügyfelek fehér színű minimalizmusra esküdtek, ezért az új otthon megtervezésekor megpróbáltuk ezt a lágyságot és frissességet irányadó stíluselvként megragadni, kellemes kontrasztok, lágy színek és különféle textúrájú anyagokkal.A válaszfal eltávolításával kinyitottuk a fő vízszintes elemet a hálószoba bejáratától kezdve, ezáltal lehetővé téve a fény áramlását az egész területen. A hálószoba eközben egy élénk kis oázis, amely egyesíti a fürdőt.A hálószobát művészien javítják a Wall & Deco tapéta és a csillogó kerámia Florim Alabastri di Rex csempével díszített önálló pult, amely felett a mennyezettől függetlenül sárgaréz tükör lóg.A fekete, fényes Gessi csapok kiegészítik az Antonio Lupi üvegkádat, amelyet a hátsó fal meleg, barna tükre tükröz. A szemközti falon a gardróbot egy kialakított DelightFULL fali lámpa teszi teljessé.Amikor a lakóterületet terveztük, az egyensúly volt a vezérfonalunk. A konyha szimmetrikus és mindkét oldalán magas pultok díszítik. A konyhasziget kontrasztos színeivel fotó negatívként funkcionál a pult és a fölötte lógó szekrények világos színeivel szemben.Metka Krašovec szlovén festőművész olajfestményénél ihletet kaptunk a térbeli frissesség és kifinomultság intim érzékéhez. Ez a központi és egyetlen műalkotás, amely egyrészt a minimalizmushoz, másrészt az erőfölényhez ragaszkodik, a lakás nélkülözhetetlen aspektusává vált.

A nappalit a Bon Bon étkezőasztal, Pottocco érdekes kialakítása és a Patricia Urquiola kanapé szett szerves lágysága egészíti ki. A lámpák lágyak, egyszerűek és meleg LED-színűek. A francia halszálkás parketta gondosan megválasztott formátumú, olajozott és barátságos a felhasználók és a környezet számára egyaránt – a gondosan kiválasztott anyagok többségéhez hasonlóan a parketta sem mesterséges bevonatot, sem lakkot, sem veszélyes anyagot nem tartalmaz, ami azt jelenti, hogy lélegzik a térrel.Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top