Otthonok és Kertek

Modern lakberendezés: 5+1 modern elemes bútor kollekció

Modern, igényes és kellemes otthon, ahová jó hazamenni és ahol jó „otthon lenni” – hát nem ez az, amire mindannyian vágyunk? A korszerű elemes bútorok segítségével csodaszép, otthonos enteriőröket alakíthatunk ki. Letisztult vonalak, csillogó felületek, fénylő vitrinek, LED-es hangulatvilágítás, exkluzív elegáns hangulat jellemzi ezeket az elemes bútor kollekciókat. Nézzük csak meg közelebbről!

1.Bling nappali bútor kollekció

Igényes nappali bútorok kiváló minőségben, ezt nyújtja a Bling elemes nappali. Kétféle természetes hatású – egy sötét és egy világos – színösszeállításban is rendelhető. Diszkrét fogantyúkkal készül, az üveglapok pedig választhatóak exkluzív fehér vagy kékfényű LED-es megvilágítással is.

Többféle szekrénysort, falra szerelhető nappali bútort összeállíthatunk az elemekből.

2. Flames bútor kollekció

Csillogó hófehér színben kapható bútorok, melyekkel igény szerint rendezhetjük be a nappalit, hálószobát vagy akár az előszobát is. A Flames bútorcsalád üveges elemekeit szintén energiatakarékos LED-es hangulatvilágítás teszi teljessé.

Széles elemválaszték: közel 25 féle bútorelemmel rendelkezik a Flames kollekció, ezeket tetszőlegesen tudjuk kombinálni a helyiségek berendezéséhez.

3. Torin nappali bútor kollekció

Természetes hatású elemes bútorcsalád a Torin, mely a valódi fabútorokra hajaz. Ami mégis modernné és egyben különlegessé teszi, az nem más, mint a LED csík, mely a tetőlapok alatt került elhelyezésre. Az egyenes fém foganytúk is nagyszerűen harmonizálnak ezzel a stílussal.

4. Gent bútor kollekció

Ismét egy olyan kollekció, amely a rusztikus stílust és színvilágot vegyíti látványosan a modern lakberendezési trendekkel. A Gent bútorcsalád széles elemválasztéka nappali, előszoba, hálószoba, de akár étkező berendezését is lehetővé teszi, megbízható minőségben!

5. Holten bútor kollekció

Újra egy világos, extra magasfényű fehér összeállítás – a Holten bútorcsalád elemeivel nappalit, hálószobát, sőt akár étkezőt is berendezhetünk.

A csillogó, tisztaságot és egyszerűséget árasztó hófehér szín itt nem önmagában áll, hanem természetes tölgy színű tetőlapokkal egészítette ki a tervező. Így garantált a modern, mégis könnyed és otthonos szobabelső.

+1: Namek elemes ifjúsági szobabútor

A gyerekszoba se maradjon ki! A Namek bútorcsalád kifejezetten nagyobb gyerekek és kamaszok számára lett kifejlesztve. Divatos stílus, praktikus kialaítású elemválaszték – fiús vagy lányos környezetben is pompásan mutat!

A bútorcsalád elemei között találunk pl. többféle jól pakolható szekrényt és komódot, sarokszekrényt, íróasztalt, egyszemélyes ágyat de emeletes ágyat is.

Mindegyik bútorcsalád megrendelhető Veszprémben, a Fa-Centrum bútor és lakberendezési áruházban.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top