Otthonok és Kertek

Modern megoldások a mindennapokban: az okos riasztórendszer

Az okos riasztórendszer a modern otthon egyik nélkülözhetetlen védelmi berendezése. A létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, tekintve a magyar közbiztonság rohamléptékű minőségi romlását. De mégis mit kapunk a pénzünkért cserébe, ha az okos riasztórendszer kiépítése mellett tesszük le a voksunkat?

Nemcsak a kamerarendszerek telepítésénél számít népszerű funkciónak

A kamerarendszerek esetében már régóta közkedvelt funkciónak számít a távoli betekintés lehetősége. A funkció keretén belül a megrendelők az okostelefonjukra telepített applikáción keresztül bármikor aktuális képet nyerhetnek a megfigyelt ingatlan körüli történésekről. A távoli elérés lehetősége azonban nem korlátozódik csupán a kamerarendszerekre. Amennyiben a megrendelő azt igényli, a risztókat is üzemeltethetik távolról.

Az okos riasztórendszer esetén a berendezés ki- és bekapcsolható, tartózkodjunk bármely pontján is a világnak. Természetesen magának a rendszernek az állapota is minden gond nélkül ellenőrizhető távolról. Ehhez ugyanúgy, mint a kamerarendszerek esetében, szükség van az okostelefonunkra telepített applikációra. További kritérium, hogy a telepítés helyszínén legyen megoldva az internetelérés.

A modern technológia legújabb vívmányai: az okos riasztórendszerek

A technológia fejlődése természetesen a riasztórendszerek világát sem hagyta érintetlenül. A távoli vezérlés és a rendszer állapotának ellenőrzése, amelyet a mobilunkra telepített applikáción keresztül oldhatunk meg, igazán komfortos megoldásoknak számítanak, amik a mai, stresszes modern világban felbecsülhetetlen értékekkel ajándékoznak meg bennünket.

Hogyan fokozhatjuk az okos riasztórendszer hatékonyságát?

A kompromisszumok nélküli minőség jegyében természetesen módunkban áll a riasztórendszer hatékonyságát fokozni is, hála a kiváló renoméval bíró Alarmdirect csapatának. Ha azt látjuk célszerűnek, a biztonságtechnikai eszköz üzemeltetése mellett igénybe vehetjük az egyre népszerűbbnek számító távfelügyeleti szolgáltatást is. A szolgáltatás keretén belül az adott ingatlan 0-24 órás megfigyelésben részesül.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top