Otthonok és Kertek

Modern olasz apartman

Az Archiplanstudio tervezése alapján jött létre egy modern olasz apartman, melyet egy fiatal párnak készített. A modern, nyitott elrendezésű lakás fából készült design elemeket tartalmaz, fa bútorzattal.

Egy öt emeletes épület tetőterében található a lakás, mely mennyezetét kihasználva díszített gerendával borították. Az alsó szinten egy konyha-étkező található ülősarokkal, irodával, és egy fürdőszobával.

A falak mindenhol fehér színt kaptak, ami többnyire fával borított. A tetőablakok a ferde tetőn elegendő napfényt biztosítanak a szobába.

A lakás ülősarokkal kezdődik, mellette egy fürdőszoba, tágas étkező konyhával, és egy kis irodai sarok. Fából készült fal elválasztó található a helyiségek között, hogy a határvonal észlelhető legyen.

A dekoráció szemet gyönyörködtető, a különböző székek, arany réz világítótest az étkezőasztal fölött mind az egyéniséget tükrözi. Az irodai asztal is vonzó bonyolult dekorációval rendelkezik, mely elegáns összhatással bír. Hasonlóképpen a fürdőszobában is a szabadon álló kád karmos lábakkal díszítőelem a szobában.

Forrás: Trendir

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top