Otthonok és Kertek

Modern présház bohém kiegészítőkkel

A szőlőbirtok mellé újonnan épült ház a borkészítéssel járó munka mellett kikapcsolódásra is szolgál. A borospincével és a feldolgozó helyiséggel egy épületben található egy vendégtér, a vendégtérhez kapcsolódó mosdó, ezen kívül egy vendégháló is külön bejáratú fürdővel.

A ház helyiségeibe egységesen hagyományos fafödém, fa nyílászárók, régi fapadlóra emlékeztető mintával rakott hidegburkolat és fehér falfestés került. A bútorozást is vidékies stílus jellemzi: fehér festett fa konyha, hozzá illő étkezőgarnitúrával, fém lámpákkal, és rattan kiegészítőkkel. A vidám, bohém hangulatot a konyha és a fürdő falainak modern mintás csempéje adja.A vendégtér tágas, többfunkciós tér: sütés-főzésre szolgáló szigetes konyha, étkező és nappali sarok is egyben. Ideális nagyobb társaság akár családi, akár szüreti összejövetelére. A téglából rakott konyhaszigetet bárszékek veszik körül, kényelmes esti borozgatáshoz, beszélgetéshez. A nappali sarokba háromszemélyes kanapé és rattan függőszék került.

Az egyedi készítésű konyha minden igényt kielégít, sütő,-hűtő,-mosogatógéppel felszerelt. A vendégtérhez vendég mosdó is tartozik. A berendezése követi a présház többi helyiségének stílusát, színvilágát.

A hálószoba berendezése minimális. Egy-két napos tartózkodásra alkalmas. A bútorok itt is fából vannak, a kiegészítők természetes anyagúak. A szobához hozzá kapcsolódó fürdőszoba teljesen felszerelt. A fali polcos tükör és állványra ültetett kör mosdó mögött hangsúlyos a csempe. A zuhanyzó padlója kavics mozaikkal burkolt, a mosdó hátfalát kivéve a falakat fehér csempe borítja.

A cél, egy vidám, hangulatos, munka mellett pihenésre is alkalmas présház létrehozása volt.

Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező
telefon: +36 20 772 8166
e-mail: azdesign@azdesign.hu
web: www.azdesign.hu

Fotók:
Bata Tamás
http://batatamas.hu/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top