Otthonok és Kertek

myMIX®, az innováció, amely újra definiálja a kerítés fogalmát!

A myMIX® kerítés egy olyan termékcsalád a rudazott kerítések között, amely lehetővé teszi, hogy a megrendelő a saját ízlése szerint állítsa össze kerítését, így garantálva, hogy mindenki megtalálja azt a típust, amelyre szüksége van területének, objektumának védelme érdekében.

A myMIX® kerítés modern, a magasság, a kitöltés, a szín és egyéb opciók segítségével kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb kerítést, amely nem csak egyszerű, de elegáns és tökéletesen beleillik a környezetébe.
Előnye a többi kerítéssel szemben a személyre-szabhatóságában, a könnyű telepíthetőségében, a láthatatlan rögzítési módjában, stabilitásában és biztonságosságában rejlik.Három ismérv, amely alapján könnyen beazonosítható ez a kerítés típus:
EGYSZERŰSÉG
– könnyen összeállítható és könnyen telepíthető
MODULARITÁS
– a különböző egységek összekeverhetők
ESZTÉTIKA
– modern és elegánsSzögletes vagy kerek oszlopokból, szögletes vagy kerek, túlnyúló vagy nem túlnyúló kitöltéssel rendelkező kerítést lehet összeállítani a RAL skála 200 színében, akár az egységek összekeverésével, az 1 méterestől a 2,5 méteres magasságú táblákig.

Tudjuk jól, hogy ha kerítést vásárolunk, azt hosszútávra tervezzük, ezért a myMIX® kerítésekre 10 év felületvédelmi garanciát biztosítunk, ezáltal nem kell kerítését évente átfesteni. Időt és pénzt spórolunk meg Önnek!  A myMIX® kerítést ajánljuk beruházóknak és tervezőknek, ha nyilvános létesítményekhez, szolgáltató szektorba, társasházakhoz vagy az ipari szektorba keresik a megfelelő lehetőséget, de ajánljuk családi házakhoz is, ha fontos szempont a személyre-szabhatóság és az esztétika.  

E rudazott kerítések tökéletes kiegészítői az ALLIX kapuk, melyekből kínálatunkban megtalálhatóak az egyszárnyú személybejárati kapuk, a kétszárnyú kapuk, a szabadonfutó és sínes tolókapuk is. Mindegyik kapu kitöltése szabadon választható, amelynek köszönhetően a kapu tökéletesen illeszkedni fog kerítéséhez.Ajánljuk továbbá myMIX védőkorlátainkat is, melyek jól kiegészítik és összhangot teremtenek kerítésével.

Ha még több információt szeretne erről a termékről olvasni, kérjük, kattintson a https://keritesvilag.hu/hu/kezdolap/91-mymix-kerites.html oldalra, vagy keresse kollégáinkat a dirickx@dirickx.hu e-mail címen.

Termékinformációk elérhetők továbbá a http://www.dirickx.hu/mymix-6 oldalon is.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top