Otthonok és Kertek

„Nem ismerünk lehetetlent, vásároljon téli kertet!”

„Ha felmerül Önben a gondolat, hogy szeretné beépíteni a teraszát, vagy a háza egy részét, de még nem biztos magában, szóljon nekünk és mi megálmodjuk Önnek!”

Partner Doors Kft. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező piacvezető cég Magyarországon. Legyen szó télikertről, elő tetőről, terasz beépítésről, télikert árnyékolásról, a Partner Doors Kft. elkészíti Önnek! A legkisebbtől a legnagyobb méretig vállalnak beépítést, sőt, még arra is találnak megoldást, amit mások esetleg visszautasítottak. Kreativitásukkal bármit meg tudnak valósítani.

Nyerjen még egy szobát, terveztessen télikertet! Eddig leginkább külföldön volt népszerű a télikert, de most már itthon is látják az előnyeit. A télikerttel egy igazán természet közeli élményben lehet része. Nyáron nyitottá, télen zárttá lehet tenni, így az összes évszakban használhatóvá válik. Nyáron véd a hőség ellen, télen ideális nővények átteleltetésére, vagy a megfelelő fűtéssel újabb, világos szobát nyerhet. Nem csak a tér bővül, de a funkciók is, hiszen egy beépített terasz lehet egy privát konditerem, egy alkalmas hely családi összejöveteleknek, vagy egy „kuckó”, ahova szívesen visszavonulunk.

Ha felfagyott a terasz, vagy jobban beázik egy falrész, nem muszáj a régit helyreállítani, terveztesse újra velünk. A beépített terasz, télikert ellenáll az időjárás viszontagságainak, növeli vele életterét és ingatlanja értékét. Kérje ingyenes árajánlatunkat, a döntés már az Öné!Partner-Doors Kft.

Telefon: 061/287-8100

Bemutató terem: 1205 Budapest, Határ út 83.

ISO minősített télikert gyártás: MSZ EN ISO 9001:2015

E-mail: partnerdoors@gmail.com, partner-doors@freemail.hu

Web: www.telikert-gyartas.hu, www.telikertet.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top