Otthonok és Kertek

Növényfutár.hu – növények házhoz szállítva

Cégünk 2007 januárjában alakult kertész, erdész és agrármérnök szakemberek összefogásával.

Így legfontosabb tevékenységünk, dísznövény termelés, dísznövény kis- , és nagykereskedelem lett, amit összes dolgozónkkal együtt szívvel lélekkel végzünk, az elégedett vásárlók kiszolgálásáért.

Békéscsaba, Szarvasi út 68. szám alatti kertészetünkben szeretettel várunk minden érdeklődőt, és vásárlót magas szintű szakmai segítséget nyújtva. Webáruházunkon keresztül pedig az ország egész területére tudunk kiszállítást végezni.
Online vásárlásra, a www.novenyfutar.hu  oldalon van lehetőség, ahol regisztráció után, beállítható a viszonteladói státusz is. Jelentős mennyiségű rendelésnél a nagyker árnál is kedvezőbb, egyedi árat tudunk biztosítani.

A növényeket biztonságos csomagolásban, futárral szoktuk küldeni, nagy tételű, vagy nagy méretű megrendelés esetén, saját teherautóval is meg tudjuk oldani a kiszállítást.

Széles választékban kínálunk kis-és nagyméretű díszfákat, örökzöldeket, cserjéket, valamint gyümölcsfákat is a teljesség igénye nélkül. Jelenlegi dísznövény és gyümölcstermő kínálatunk mellett október közepétől gyümölcsfákat szabadgyökeresen is fogunk értékesíteni. (több mint 200 fajtát)

Elérhetőség:

www.novenyfutar.hu

+36 20 365-0031  Hívható H-P: 8:00 – 16:00

Növényekkel kapcsolatos kérdések, szakmai segítség:

+36 20 376-0414  Hívható hétvégén is nyitvatartási időben

Email: bekescsabaiaruda@gmail.com

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top