Otthonok és Kertek

Ön adja a feladatot, mi a megoldást

A Kärcher egy nemzetközi tisztítás technológiával foglalkozó vállalkozás, amely ipari és háztartási területen egyaránt kínál költséghatékony, vagy akár egészen magas szintű igényeket is kielégítő megoldásokat, Magyarországon immáron 25 éve. Sokan nem tudják, hogy a Kärcher közel 3000 termékével lefedi a tisztítási technikák egészét, legyen szó bármilyen felületről vagy anyagról. A jelenleg üzemelő 27 Kärcher Center és Store üzleteinkkel már elértük az országos lefedettséget, de továbbra is folyamatosan nyitunk új üzleteket, amelyek jól felszerelt szerviz pontok is egyben.

Egy készülék minden feladatra? Ez a gőztisztító.

A padló egy valódi játszótér. Sajnos, nem csupán a mászó kisbabák, a játszó gyerekek és háziállatok, hanem a baktériumok és a szennyeződések számára is. A gőztisztítók ezzel szemben tökéletes megoldást nyújtanak. Kemény felületeken, mint a kő, a járólap és a csempe, a PVC, a laminált padló vagy a kezelt parketta megbízhatóan gondoskodnak a higiénikus tisztaságról vegyszermaradványok hátrahagyása nélkül. A lamellákkal ellátott EasyFix padlótisztító fej gondoskodik róla, hogy a gőz igen hosszan közvetlenül a padlón maradjon, és ott fejtse ki maximális hatását. A tiszta eredmény: a háztartásban előforduló baktériumok 99,99 százaléka elpusztul. Ezáltal a Kärcher gőztisztítók jóval higiénikusabbak, mint egy hagyományos felmosó mop **. A szőnyegtisztító fejnek köszönhetően ezentúl már a szőnyegpadlók is kényelmesen felfrissíthetők a Kärcher gőztisztítókkal.

SC 2 DELUXE EASYFIX

Új, kompakt és könnyű SC 2 Deluxe EasyFix gőztisztító 2 fokozatú gőzszabályozással rendelkezik, ami az adott felülethez alkalmas gőz mennyisége és a szennyezettségi foktól függően szabályozható. A kompakt SC 2 Deluxe EasyFix vegyszerek nélkül hatékonyan távolítja el a háztartásban előforduló baktériumok 99,99 % -át minden kemény felületről vegyszerek használata nélkül. A készülék továbbá egy LED kijelzővel rendelkezik a markolaton, amely a működési módot jelzi. A piros fény jelzi a gép felmelegedését, a zöld fény pedig azt, hogy készen áll a használatra. A tökéletes tisztítási eredményekről és a legteljesebb ergonómiáról gondoskodik az EasyFix padlófej flexibilis csuklóval és lamellatechnológiával. A mikroszálas törlőkendővel egyszerűen és gyorsan takaríthat fel, hála a tépőzáras rendszernek, melynek segítségével a szennyeződéssel való érintkezés nélkül varázsolhat tisztaságot otthonába. a tartozékokkal padlót, főzőlapot, páraelszívót és akár a legkisebb zugokat is higiénikusan megtisztíthatja, sőt még a legmakacsabb szennyeződések is eltávolíthatók.

További információt termékeinkről, valamint az Önhöz legközelebbi Center és Store üzleteink listáját keresse weboldalunkon: www.karcher.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top