Otthonok és Kertek

Ön pihen, amíg a Robolinho® dolgozik

A saját kert sokak számára ideális elvonulási helyet és kikapcsolódást jelent a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömet ad – főleg, ha „okos” megoldásokkal könnyen és gyorsan megy. A kerti munkák közül a rendszeresen végzendő fűnyírás legtöbbünknek azonban inkább teher, mint élvezet. Az AL-KO Robolinho® robotfűnyíró gépcsalád a fűnyírást teljesen automatizálva lehetővé teszi, hogy kertünket főként pihenésre használjuk. A robotfűnyírók egyre szélesedő piacán az AL-KO megbízható választás. A német tervezés és az osztrák gyártás garancia a minőségre. Ezt igazolja a számos tesztgyőzelem, melyek közül a meghatározó skandináv teszt szervezeteknél aratott győzelmek a legértékesebbek, hiszen ott a piacvezető márka termékét sikerült több ízben is legyőzni hazai pályán. Az alapos gyakorlati megmérettetések során az AL-KO robotok gyönyörű vágásképét, nagyon csendes működését, valamint egyszerű telepíthetőségét és programozását szokták kiemelni a tesztelők. A Robolinho® robot fűnyírók azonban számos további látható, vagy rejtett értékkel rendelkeznek.

LEGMAGASABB SZINTŰ BIZTONSÁG

Az öt, egymástól függetlenül működő érzékelő és a kifinomult biztonsági koncepció széles körű üzembiztonságot garantál.

KOMPATIBILIS AZ AMAZON ALEXA, AZ IFTTT ÉS AZ AL-KO INTOUCH ALKALMAZÁSSAL

A Robolinho® ellenőrzése, kezelése és konfigurálása kényelmesen az AL-KO inTOUCH alkalmazáson, az Amazon Alexán és az IFTTT-n keresztül is lehetséges. Az okos robotok összekapcsolhatók (300E és 500E típusok kivételével) más szolgáltatásokkal és készülékekkel.

KÉT DUPLA ÉL

A kés váltakozó, jobbra, illetve balra forgásával a kés kétszer annyi ideig marad éles. A kések elfordításával az élettartam még egyszer megduplázható. Két tisztítókés szabadon tartja a késházat.

OPTIMÁLIS KAPASZKODÓKÉPESSÉG

Az erős hajtásnak és a bordázott mintával ellátott kerekeknek köszönhetően a Robolinho® akár 45%-os emelkedővel is gond nélkül megbirkózik.

EGYSZERŰ KEZELÉS

Az áttekinthető kezelőfelületen a programozás gyerekjáték, vagy megtehető még egyszerűbben is az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazáson vagy az IFTTT szolgáltatáson keresztül is.

OPTIMÁLIS VÉDELEM

Csökkenő akkumulátortöltöttség esetén a Robolinho® önállóan visszatér a bázisállomásra feltölteni magát. A robotfűnyíró-garázsban a gép optimálisan védve van a széltől és az időjárástól, és szilárd, felhajtható kialakításának köszönhetően mindig hozzáférhető.

SZŰK ÁTJÁRÓK

Kompakt felépítésének és intelligens vezérlésének köszönhetően a Robolinho® szűk, mindössze 60 cm széles területek sem jelentenek gondot.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top