Otthonok és Kertek

Osztott szintes otthon

Az 1960-as években épült lakás Kanadában található.

Az eredeti lakóterületet két emeleten négy szintre osztották fel, így sötét és szűk hatást keltett.

Falken Reynolds alakította át a lakást, aki megnyitotta a tereket, ezáltal egy fiatal pár és fia számára tökéletes otthont teremtett.

Az 1960-as és 1970-es évek nyugati parti modern építészete volt a tervezés kiindulópontja. Mind a tervezők, mind a tulajdonosok azt akarták, hogy a ház hű legyen gyökereihez, mivel az eredeti szerkezet nagyon jól épült és még mindig kiváló állapotban volt.

A nagy méretű konyha ma az otthon központja. A konyhasziget és a főzőlap kvarcpultjai hihetetlenül tartóssá teszik a nagy forgalmú területet.Miután a tervezők elkezdtek dolgozni a tértervezésen, megtalálták a lehetőségeket az osztott szintek használatára a terek összekapcsolására.

A konyha és az étkező most vizuálisan kapcsolódik a tulajdonos kisfia játszószobájához.A travertin kandalló az eredeti hatvanas évek kandallója – a tulajdonosok és a tervezők egyetértettek abban, hogy ennek az erős, gyönyörű elemnek maradnia kell.A fa egyensúlyának megteremtése érdekében a fehér falak a skandináv minimalizmus érzetét keltik a terekben.A hálószoba meleg színei nyugodt és nyugtató érzetet kölcsönöznek a térnek.A fürdőszoba fehér színű hátterét grafikus fekete sárgaréz kiegészítők alkotják.A tetőablak napközben világosítja a teret, és a tetőablakban található öblös világítás este nyugtató hangulatot teremt.

A Mutina rejtvénycsempék játékos kijelentést tesznek a fia fürdőszobájában.Forrás: Livingetc

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top