Otthonok és Kertek

Otthon teljes átalakítással

A 60-as években a kocka épületek eléggé elterjedtek. A most bemutatott épület egy ronda kiskacsából gyönyörű hattyúvá változott.

A tervezés, a természet és a művészet egyensúlya harmóniát teremtett.

Három perc, és a tóhoz érkezünk. Akár saját hajóval is vízre szállhatunk. Csábító kilátás egy olyan családnak, aki a város zajától szeretne kicsit messzebb költözni. Így vásároltak egy házat a Czerniakowskie tónál, ahol a nyugalom tapintható.

A legnagyobb kihívás a falak nedvességéből származott.. az alagsorban víz állt, a vakolat mállott. A házat könnyebb lett volna lerombolni, és egy újat építeni. De azt vallották, hogy minden épület egy kincs, amelyre vigyázni kell. Ezért úgy döntöttek, hogy megmentik a kincset, és felújítják a házat. Úgy döntöttek, hogy üvegezett terasszal fejlesztik a szintet.

A bontási téglák csodálatos szerkezet hatását adják. Elég volt átfesteni a falakat. Az egyenetlen textúrába tökéletesen illeszkedtek az acélgerendák, amelyek akkor tűntek elő, amikor az építész úgy döntött, hogy megnyitja a teret.

A nappali teljesen megváltozott, amikor egy kocka jelent meg a teraszon. Itt ideális asztalt beállítani – a családi reggelikhez, a természet közelségéhez, kávézáshoz.

Mivel a tulajdonos szereti a szerkenytűket, okos otthont találtak ki. Az egészet okostelefon vezérli. Egy kattintással kapcsoljuk fel a lámpát, nyitjuk ki az ajtót, bekapcsoljuk a szellőzést – bárhonnan a világon.

A konyhai szekrények is egyedülállóak. Egy egész kamra van elhelyezve a fal mellé, ahogy elmozdítjuk az ajtót. A sziget-asztal is tökéletes megvalósítás. A fele újrahasznosított fa, a másik fele pedig csiszolt gránit.

A fehér falakkal és egyszerű padlóval rendelkező ház alapja a tökéletes otthon megteremtésének. A kiegészítők kék szőnyeg, sok párna, virágok.


Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top