Otthonok és Kertek

Otthoni iratmegsemmisítő- legyen biztos a dolgában!

Nem kell attól félnie, hogy fontos dokumentumai, adatai illetéktelenek kezébe kerülnek, ha saját maga gondoskodik iratai megsemmisítéséről.

A Leitz vállalat leginkább irodai berendezések, mappák, tárolók, iratrendezők forgalmazásával foglalkozik. A cég garanciát jelent a legmagasabb minőségre és az elegáns tervezésre. Több terméke dizájn díjat nyert. Profiljából adódóan fontos iratok kezelését, rendezését teszi lehetővé nem csak nagyobb irodáknak, vállalkozóknak, de családoknak is. Az adatvédelmi törvény szigorodott, azonban a dokumentumok kezelésére, tárolására, leginkább megsemmisítésére kevesen gondolnak. Ön megfelelően gondoskodik arról, hogy adatai ne kerüljenek illetéktelen kezekbe?

Sokszor gondolkodás nélkül dobunk csekket, egy rosszul kinyomtatott oldalt, egy fontos, de kevésbé aktuális dokumentumot a kukába, ami akár a számlánkat, vagy egyéb érzékeny információt tartalmazhat. Ha nem szeretnénk, hogy papírjaink idegen kézbe kerüljenek és visszaéljenek a rajtuk szereplő adatokkal, legfeljebb összetépjük őket.  De valóban ez a jó megoldás? A Leitz IQ iratmegsemmisítő segítségével egy pillanat alatt megszabadulhatunk az összes bizalmas információt tartalmazó irattól, anélkül, hogy aggódnunk kellene, kitudódik-e valaha a tartalma. Éles ollói segítségével olyan apró darabokra vágja a behelyezett dokumentumot, hogy abból soha nem lehet már ép egészet csinálni. A LEitz IQ iratmegsemmisítők a DIN P4 (konfetti vágás), DIN P6 (mikro konfetti vágás) opciókkal magas szint adatvédelmet garantálnak, a kifejezetten halk működésnek és modern formatervezésnek köszönhetően ideális kiegészítői bármilyen otthoni, vagy irodai környezetnek.

Ha bizonytalan Önnek melyik termék lenne a legmegfelelőbb, keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésükre!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top