Otthonok és Kertek

Pantone színek 2017

Ezúttal semmi pasztell vagy édes, ez egy neon és zamatos zöld szín, mely egy árnyalatú a zöld és sárga keverékének.

Ezt a színt nem egyszerű kezelni, de a térben egyesítve tökéletes összhatás érhető el. Egy semleges belső térrel szemet gyönyörködtető kapcsolat érhető el, mint a növényzet árnyékában, viszont a színes hangulat itt is nyugodtan felhasználható. Akár a pink, sötét két, bordó, fekete és fehér, kék színek ilyen esetben is jó választás, így egy merész akcentust hoz létre a megjelenésben. A fal színezése egy egyszerű és jó módja annak, hogy divatos árnyalatot kapjon a tér.

A szoba berendezése bármilyen stílusban is lesz, a fal fogja magára hívni a tekintetet. Ez akár lehet festett vagy tapétával borított is. Ha nem szeretnénk komoly változtatásokat, akkor csupán a zöld szín dekorációval is kiváló hatás érhető el. Az ágynemű, takaró, függönyök, párnák, szőnyegek és kárpitok mind elegánssá és merésszé teszik a belsőt, és ez egy pénztárcabarát megoldást is jelent.

A másik lehetőség, ha a bútorok színében adjuk meg 2017 év színét. Itt nagy választék áll lehetőségünkre, székek, kanapék, szekrények, kárpitozott székek, tálalók és más dolgok, amelyek bármilyen formában és stílusban rendelkezésünkre állnak. Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top