Otthonok és Kertek

Pasztell ház verandával

A legkiválóbb belsőépítészetet tanúsított egy varrónő, aki négy gyermek édesanyja és több tucat kézzel varrott babát készített.

Kislányként szerette a baba ruháit, ezért Kasia Stefaniak elment a szabóiskolába, majd mégis a legnagyobb szórakozást a belsőépítészet tette.

Kasia és családja a Noteć erdőben élnek. Egy családi házban, amelyben Kasia nőtt fel. Ma, a hálószoba helyén a konyha található. Kezdetben két szobában élt a férjével, de több gyermek született, és a környezet folyamatos fejlesztésének szenvedélye szédítő ütemben fejlődött.Az áttörés a tetőtér adaptációja volt – mintegy 180 négyzetméter. A másik fontos változás – a veranda. Eljött az a pillanat, amikor Katarzyna megbeszélte egy ácsmesterrel, hogy építsen egy igazi nyári pihenőhelyet étkezővel és nappalival.
Az első évben átlátszó polikarbonát tető volt. Igen világos és napos volt, viszont olyan forró, hogy nem tudta elviselni. Egy fából készült tetőt választottak.

A család az év nagyobb felét a verandán töltötte, a kisebbiket a „téli szalonban” az első emeleten. Vásároltak egy TV-t, amely automatikusan kikapcsol, amikor a mozgás a szobában eltűnik, tehát nem fogyaszt energiát.

A nappali színe pasztell, szürke, fehér, rózsaszín és lila. – Nagyon szeretem a szürke színt – ismeri el Kasia. – Ez mindig háttér, és csak a kiegészítők színét változtatom meg, így minden újnak tűnik.

Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top