Otthonok és Kertek

Penthouse lakás Róma központjában

Ez a gyönyörű otthon Róma központjában található, mely a belső elosztás és a stílus szempontjából teljesen átalakult.

Ma nehéz lenne felismerni, ha összehasonlítjuk azzal, ahogyan az átépítés előtt volt.

Az első kritérium, amely a projektet irányította, a külső és a természetes világítás létrehozása volt.

Ennek érdekében megszüntették a folyosót, és három üvegajtót építettek a falba, amely elválasztja a nappali területét a nagy terasztól.A nappaliban (ahol a meglévő mennyezet egyszerű gipszkartonból készült) a hely dupla magasságot kapott.

A felújított fagerendák alatt hangulatos irodahelyiség alakult ki.A konyhát az építész tervezte úgy, hogy nyitott legyen mind az étkező, mind a kültéri tér felé.
A konyhasziget alatt egy régi padlószőnyeget (a régi lakás padlójáról visszahúzva és felújítva) helyeztek el és igazítottak a szükséges arányokhoz annak érdekében, hogy sajátos beillesztés legyen a fapadlóba.

A magánterületet két hálószoba és két fürdőszoba alkotja.

A hálószoba osztva van a fürdőszobával, amelyet egy fal választ el.A teraszon van egy szabadtéri egyedi igényű konyha (Carola Vannini tervezte), étkező és nappali.A meleg színek és a fekete részletek az egész lakásban meghatározó, miközben karaktert és melegséget adnak anélkül, hogy feladnák a sajátos modern hangulatot.

Ebben a fényűző házban mindent megterveztek, és egyetlen részlet sem maradt a véletlenre, mert szilárdan hisszük, hogy a belsőépítészettel minden megváltoztathatja a dolgot.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top