Otthonok és Kertek

Pergola a kertben

Emelje kertje komfortját egy igazán esztétikus és minden funkcionalitást biztosító pergolával.

Szeretne több időt tölteni a friss levegőn? Jó lenne a szabadban pihenni, dolgozni vagy a barátokkal beszélgetni? A megoldás már elérhető közelségben van. Egy bioklimatikus pergolával meghosszabbíthatjuk a kertünkben töltött időt, mindezt úgy, hogy védve vagyunk az időjárás viszontagságaitól.

           

A funkcionalitás teszi igazán komfortossá teraszunkat.

Egy kerti árnyékolónál a legfontosabb, hogy ellássa funkcióját. Ha motorizáltan vagy éppen automatizáltan tudja ezt megtenni, az növeli igazán teraszunk kényelmét. Miben is mutatkozik ez meg? Ha a kerti kanapénkon pihenve távirányítóval tudjuk nyitni, csukni árnyékolónkat, az már önmagában is kényelmes. Úgy gondoljuk, hogy egy árnyékoló esetében ez már alapfelszereltség kell, hogy legyen. Ám, ezt még tudjuk fokozni. Egy külső időjárás érzékelő segítségével pergolánk automatikusan nyitja, zárja magát az időjárásnak megfelelően. Ha elered az eső, nem kell aggódnunk, hogy elázik a pergola alatti bútor, hisz árnyékolónk automatikusan bezárja a tető lamelláit és az esővizet a lábaiban elvezeti. Amennyiben pergolánk oldalfalába motoros árnyékolót építünk, az időjárás érzékelő ezt is tudja automatikusan vezérelni így, ha nagy szél ( 40 km/h-nál nagyobb) kerekedik, az oldalárnyékolót automatikusan felhúzza, ezzel megvédve a vásznat az esetleges sérülésektől.

Mindezen automatizmusok és funkciók alapja a stabil, masszív szerkezet. A pergola mérete egyedileg kiválasztható, egy modul maximum 6000 x 4000 mm lehet, mely modulok természetesen sorolhatók. Alkalmas teljesen különálló, de falhoz rögzített telepítésre is. Kiválaszthatjuk a tető lamellák irányát, melyek lehetnek merőlegesek, illetve párhuzamosak is a ház falával. A pergola oldalát hagyhatjuk nyitott állapotban, de rendelhető hozzá oldalfal mely többféle vászonból vagy éppen PVC-ből is készülhet több mint 100 féle színben és mintával.

Egy szó, mint száz. A kerti pergolának azt kell nyújtania amire szükségünk van a kertben. Kényelem, minden időben!

 

Esztétikus megjelenés, köszönhetően az ízléses dizájnnak és a minőségi alapanyagoknak.

Fontos, hogy a funkcionalitás mellett a pergolánk dísze is legyen kertünknek. Jól tudja ezt a portugál gyártó is, így ennek megfelelően tervezték meg ezt az igazán ízléses kerti pergolát. A felhasznált anyagok minősége nem csak rénézésre, de tapintásra is egyértelmű. A belső LED világításnak köszönhetően a fényviszonyoktól függetlenül is jól látható szépsége pergolánknak. Tetszőleges RAL színben kerül legyártásra, így könnyen illeszthető házunk homlokzatának színéhez vagy kertünk uralkodó színeihez.

        

Pergola, hiteles helyről!

Bátran tegyük fel a gyakori kérdést: Miért a Brisa Solar pergola az ideális megoldás?

Azt gondoljuk, hogy a portugál Motorline Professional gyártó önmagában is hiteles, tekintve földrajzi elhelyezkedését és az árnyékolástechnikában szerzett 36 éves tapasztalatát, mellyel több mint 50 országban van jelen. Mottójuk is árulkodó: Simplify your life – Egyszerűsítse életét. Ehhez mi a Roller Gate Kft. csapata is könnyen tudunk kapcsolódni, így bizalommal kereshet minket Brisa Solar kerti pergola kiválasztásával, telepítésével kapcsolatban. Jelen vagyunk a kiválasztás, az előzetes felmérés, megrendelés és természetesen a kivitelezés szakaszában is.

Tekintse meg videóinkat és olvassa el részletes műszaki leírásunkat a Brisa Solar pergoláról:

https://kapushop.hu/motoros-napellenzo-pergola

Elérhetőségeink:

Roller Gate Kft. | Motorline Hungary

https://kapushop.hu/

https://motorlinehungary.hu

info@rollergate.hu

                                                   

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top