Otthonok és Kertek

PIETRA ECHO FALI- ÉS LÁBAZATI BURKOLAT

A TIHANYI KŐHÁZAK VARÁZSLATA.

Mint a nevéből is kiderül, a Pietra Echo burkolat – mely nevét a tihanyi visszhangról kapta – a Balaton-parti varázslatos kis halászfalu kőfalai ihlették. Azt szerettük volna, hogy az egykor kihalt kőbánya faragott termésköveiből épült házak látványa ne csak a múlt emléke maradjon, hanem a ma embere is bátran használhassa mostanság épülő háza díszítésére – akár vidéken, akár városban – hisz ott is megállja a helyét.
 


Sarokelemeket is készítünk, hogy a falsíkok találkozásánál teljes legyen a „kőtömb” – hatás.

A sarokelemekkel kiegészített 2-3 cm vastagságú burkolat szép és tartós, erős kvarcbetonból készül, színtartó, hiszen anyagában színezett burkolat. A szín rendkívül fontos paraméter itt, mert speciális árnyalatok jellemzik a tihanyi Ófalu kőházait. A bazalt, breccsa, konglomerát, és a tufa szürkés színei meghatározóak. Érdekes viszont, hogy a Pietra Echo mészkő, és homokkő színekben is mutatós, nem beszélve a balatonalmádi, vagy a kővágószőlősi vörös kő árnyalatairól. Összesen 130 színben tudjuk önteni ezt a varázslatos követ.
 
 


Szinte nem találni két egyforma elemet az elkészült darabok között, mert több száz sablonformába öntjük. Emelt minőségű csemperagasztóval burkolható, akár hőszigetelő lemezre is és kőfugázóval tömíthetők a rések. Tömege: ~40 kg/ m2.


 
Homlokzatokat, kerítéseket, lábazatot, támfalat, vagy beltérre TV mögé kőfalat, de akár kandallót is burkolhatunk a Pietra Echo-val, és a tökéletes tihanyi látvány nem marad el!

Gyártók vagyunk! Magyar termék, magyar agy- ahogy mondani szokás.  

Az OTTI Manufactura Kft. székesfehérvári gyártóüzemében részben gépi, részben kézi munkaerővel előállított különleges cementlapokat, térköveket és térelemeket állítunk elő. Falra és padlóra egyaránt. A székesfehérvári üzem egyedi burkolatokat, kőstukkókat, lépcsőlapokat, párkányokat készít. Itt folyik a fejlesztés, és a sablonok előállítása. A teljes termékválasztékba beletartoznak a kerti kutak, kaspók, kőgrillek, fedkövek is.

Keressenek bennünket bizalommal.

Honlapunk elérhetősége: https://www.ottiburkolat.hu/

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top