Otthonok és Kertek

Piknik a város közepén

Szeretnél kikapcsolódni és egy kis időt eltölteni a természetben, de nincs időd arra, hogy valahol vidéken kirándulj? Piknikezz a városban! Keress egy zöld parkot, készíts néhány egyszerű ételt és élvezd az ízélményt, miközben lazítasz és szórakozol. Szegedi Zsófiának, az IKEA Soroksár lakberendezőjének kreatív tippjei most ebben segítenek neked.

Finom ételek és hangulatos tálalás

A piknik központi része az evés. Érdemes olyan ételeket készíteni, amelyek nem csöpögnek vagy kenődnek, így elkerülhetjük, hogy minden maszatos legyen. Egy adag húsgolyó, néhány zöldséges medál remek menü lehet, és persze az édességről se feledkezzünk meg! Nagy sikert arathatunk a saját készítésű fagylaltunkkal, amit egy hűtőtáskában minden gond nélkül magunkkal vihetünk. Érdemes zárható zacskókba csomagolni az összevágott zöldséget, magokat és egyéb szilárd ételeket, így kevesebb helyet foglalnak a kosárban. A többi ételhez pedig válasszunk jól záródó ételtárolót.
 Hagyd magad mögött a zajos hétköznapokat!

Megérdemled, hogy kilépj a megszokott kerékvágásból és végre lazíts egy kicsit! Könnyen pihentető hangulatú környezetet varázsolhatsz magadnak a szabadban. A puha pléd alapkellék, azonban néhány párnával még kényelmesebbé teheted a helyet. LED teamécsesekkel vagy egy napelemes függőlámpával válik igazán meghitté a hangulat. Hunyd be a szemed és hallgasd csendben a madárcsicsergést!


Néha kell egy kis szórakozás

Élvezzük ki, hogy a szabadban tölthetünk pár órát és gyűjtsünk közös emlékeket. Könnyű szabadtéri tornával egyszerre jól érezheted magad és tarthatod fitten a szervezetedet. Az extrémebb sportok kedvelői vihetnek magukkal gördeszkát, hiszen a városi parkok közelében könnyen találhatunk betonozott felületet. A gyerekes családoknak érdemes egy homokozó közelében letáborozni és néhány műanyag játékkal gondoskodhatunk arról, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat.


Az IKEA Csoport
Az IKEA álma: „Szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára.” Üzletfilozófiája: jó formatervezésű és praktikus lakberendezési termékek széles választékát kínálni olyan alacsony áron, hogy a legtöbb ember számára elérhető legyen. A teljes IKEA Csoport az INGKA Holding B.V. és az általa irányított szervezetek tulajdonában áll. Az IKEA Csoport, a 11 IKEA franchise vállalat egyike, a világ legnagyobb lakberendezési kiskereskedelmi vállalata, mely 355 áruházat működtet 29 országban. Ezen felül 48 áruház működik franchise rendszerben, az IKEA Csoporton kívül, így összesen 403 áruházban találkozhatnak világszerte a látogatók az IKEA koncepcióval. Az IKEA Csoport áruházai 817 millió látogatót fogadtak a 2017-es pénzügyi év során, és 2,1 milliárdan látogattak el a vállalat weboldalára. www.IKEA.com.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top