Otthonok és Kertek

Piktorfesték, segítőtárs a lakásfelújításban is

A lakásfelújítási támogatás nagy lendületet ad a tavaszi hónapokban egyébként is beinduló építési, korszerűsítési munkáknak. Mivel az akár 3 millió forintot is elérő támogatási összeget utólag kapják meg a tulajdonosok, ezért különösen fontos, hogy már a tervezési szakaszban minden felmerülő költséggel számolni lehessen. A Piktorfesték Üzletlánc boltjaiban szakértő segítséget kaphatnak, a webáruházban pedig egy éjjel-nappal rendelkezésre álló árlista segíti az otthon szépítőket.

Kinek és mire jár támogatás?

A lakásfelújítási támogatást minden szülő megkaphatja, hogy a saját tulajdonában lévő ingatlant felújítsa, ha legalább egy éves TB jogviszonya van. A támogatás összege maximum 3 millió forint, aminek fele munkadíj, másik fele pedig számlákkal igazolt anyagköltség kell legyen. Szinte bármilyen renoválási vagy korszerűsítési munka elszámolható a télikert építéstől, a festésig, akadálymentesítésig. Arra kell ügyelni, hogy az igényelt összeget csak számlák bemutatása után fogják utalni, vagyis előbb meg kell finanszírozni a felújítást, ebben pedig kifejezetten erre a célra igényelhető hitel is segíthet. 

Idővel és pénzzel takarékosan

A Piktorfesték weboldala és webshopja már a tervezési szakaszban nagy segítséget nyújt, hiszen a lakásfelújításhoz szükséges alapanyagok széles köre érhető itt el, így pontos árakkal számolhat, aki költségvetést készít. Az előzetes kalkuláció pedig elengedhetetlen, nemcsak azért, hogy kiderüljön belefér-e a keretbe, ami a tervekben szerepel, hanem hogy kiszámolható legyen mekkora támogatás kérhető a munkálatokhoz. Az csak ráadás, hogy a webshopban hónapról hónapra megújuló akciók várják a vásárlókat, így remek árakon szerezhetőek be az alapanyagok. Az egyedi színárnyalatú festékek, ragasztók és kellékek mellett a falazáshoz, betonozáshoz szükséges termékek is megvehetőek itt egy helyen. 

33 év szakértelme

Egy felújítás során sok olyan döntést kell meghozni, olyan problémát kell megoldani, amihez elengedhetetlen a szaktudás. Ezekben a kérdésekben a Piktorfesték Üzletlánc munkatársai nyújtanak támogatást az ország 13 pontján található boltokban. A szaktanácsadás minden vásárló és érdeklődő számára ingyenes, örömmel mutatjuk be termékeink előnyeit és keressük meg az adott munkához leginkább megfelelő alapanyagokat, hogy a felújítás után sokáig élvezhessék vásárlóink otthonuk szépségét és kényelmét.

Ingyenes házhozszállítás

Akár webshopban, akár üzleteinkben vásárol, ha százezer forint felett költ, akkor a bolt 50 kilométeres körzetében térítésmentesen kiszállítjuk az alapanyagokat. Így nem kell fuvarról gondoskodnia vagy személyautóját terhelnie. Profik viszik a kapuhoz az összeállított termékeket, ezzel tehermentesítve a kivitelezőt és a tulajdonost. 

A kényelem, a tervezhetőség és a jó árak is amellett szólnak, hogy már a lakásfelújítás megkezdése előtt, a tervezési szakaszban érdemes böngészni a piktorfestek.hu-t. Majd a 13 üzletből, a legközelebb esőben, a szakképzett és tapasztalt munkatársak segítségével összeállítani a felújításhoz szükséges anyagok listáját. Mindezt ingyen házhoz is szállítjuk a megfelelő feltételek mellett. 

www.piktorfestek.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top