Otthonok és Kertek

Plug & Shine – kültéri világítás rendszer

Az időjárásálló kültéri világítás rendszer ideális alapot nyújt egy minden igénynek megfelelő gyönyörű és hangulatos kert létrehozásához. Használható kertek, kert utak, kerti kiülők, kert tavak, teraszok, tetőteraszok és erkélyek funkcionális (közlekedési utak kijelölése) és dekorációs célú világítására is.

A következőkben a Plug & Shine rendszer kiemelkedő erényeit láthatjuk!

Egyszerű

A rendszer minden szükséges elemet tartalmaz a működéshez: lámpákat, kábeleket, trafókat és vezérlőket is. Könnyedén összeállítható a Plug-In vízálló csatlakozásoknak köszönhetően, akár házilagos kivitelezésben is. Tényleg nem is lehetne egyszerűbb. Könnyen, szaktudás nélkül is telepíthető!

Rugalmas

Rugalmasan átalakítható, bővíthető további lámpákkal is. Ráadásul a rendszer már elkészült kertekbe is kiépíthető, mivel a kábeleket elrejthetjük szem elől, fűben, szegélyek mellett, ágyásokban, kavicságyban vagy mulcsban elvezetve. Hozzunk létre olyan egyedi kerti megvilágítást, amilyenre mindig vágytunk!

 

Biztonságos

A Plug & Shine kültéri LED-es világítási rendszer a 230V-os trafók után már csak 24V egyenáramú feszültséget igényel.  Emiatt tökéletes biztonságot nyújt áramütés ellen a kertben játszó gyerekeknek és az ott tartózkodó háziállatoknak is!

 

Stílusos

A többségében modern és minimalista lámpák mellett a klasszikus stílust előnyben részesítők is megtaláljak a számukra a megfelelő megoldást.

 

Okos

A Plug & Shine kültéri világítás rendszerhez okos lámpák, illetve okos kiegészítők is elérhetőek. A rendszer könnyedén integrálható a már kiépített okosotthonok (Zigbee, Loxone) vezérlésébe.

Energiatakarékos

A kizárólagosan használt LED-technológia miatt alacsony működési költség.

 

Garancia

A rendszer minden elemére 5 évig tartó háztól-házig garancia vonatkozik. Esetleges hiba esetén új terméket küldünk, s egyúttal a meghibásodottat is elhozatjuk saját költségünkre!

A rendszer megtervezésében és a szükséges elemek kiválasztásában segítséget adunk!

https://ledpont.eu/termekek/plugshine-kulteri-vilagitas-rendszer

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top