Otthonok és Kertek

Ponthegesztett kerítés, egy jó megoldás minden igényre

„Ponthegesztett háló”, „ponthegesztett tekercses kerítés”, mára már sokak által ismert kifejezések ezek az építőiparban, de mit is takar ez a kifejezés pontosan? Tudják-e mi a különbség egy fonott háló és egy ponthegesztett kerítés között, mik az előnyei?

A Dirickx által forgalmazott francia tekercses kerítések huzaljai a fonott hálóktól eltérően ponthegesztéssel rögzülnek egymáshoz, melyek a megszokott fonat helyett egy sokkal erősebb, praktikusabb megoldást kínálnak. Kiváló minőségű acélból készült fluidizált kerítés gyártási folyamata biztosítja a műanyag bevonat tapadását az acélhuzalhoz az optimális védelem érdekében. 10 éves korrózióvédelmi garanciát adunk a telepítési környezettől függetlenül.

Nagy előnye ezeknek a típusoknak, hogy a telepítés során nem szükségesek a feszítő és kötöző huzalok, mert a háló a speciálisan kialakított oszlopra Inox kapcsokkal kerül rögzítésre. A tekercsek 25m-es tekercsekben kaphatók, de könnyen méretre vághatók azokra a helyekre, ahová kisebb mennyiség szükséges. Javíthatók, vagyis a sérült kerítés darab a termék vághatóságának köszönhetően könnyedén cserélhető.

Megállják a helyüket mind a magánszektorban, mind pedig az ipari- logisztikai létesítményeknél.

Két termékcsaládot ajánlunk vásárlóinknak, ezek az AXIAL és BASTILLE ponthegesztett kerítések.

Az AXIAL MAILLE 50 Premium 2,5mm-es huzalvastagsággal és 50,8×101,6mm-es szemmérettel a legerősebb termék az AXIAL termékcsaládban, míg az AXIAL MAILLE 50, AXIAL MAILLE 75 és AXIAL MAILLE 100 tekercsek 2,1mm-es huzalvastagsággal, de különböző szemméretekkel állnak rendelkezésre a megrendelők számára.

BASTILLE termékcsaládot a BASTILLE 300 és BASTILLE PARC ponthegesztett tekercses kerítések képviselik, melyek a kategória legerősebbjei és – a 25,4mm magas tüskéinek köszönhetően – legbiztonságosabb tagjai.  

A ponthegesztett kerítések oszlopa a szintén magas minőséget képviselő UNIVERS oszlop, mely rögzítő sínnel ellátott köroszlop, 3 különböző átmérőben kapható: D=38mm; D=48mm; D=60mm, ajánlásunk a kerítés magasságának és típusának függvényében változik.

RAL6005 zöld és RAL7016 antracit szürke színekben érhetők el, esztétikai és biztonsági szempontból kiegészíthetők beton lábazati elemmel, távtartóval és szögesdróttal is. Sokoldalúság nemcsak a kerítést jellemzi, hanem az oszlopok telepítési lehetőségei is többfélék lehetnek, a telepítés módja függ a helyszín adottságaitól. Betonozva, talppal ellátva, talpas oszlopként vagy oldalfalon is rögzíthetők.

Kérje ajánlatunkat és kérdéseivel vagy még több tájékoztatásért forduljon bizalommal munkatársainkhoz a fenti elérhetőségeken vagy keresse fel a www.keritesvilag.hu vagy www.dirickx.hu weboldalunkat!

Üdvözlettel:

A DIRICKX Kerítés Kft. csapata

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top