Otthonok és Kertek

Porold ki a piknikpléded és irány a Városliget!

A főváros legnagyobb nyárindító kerti partija idén új névvel várja a borok szerelmeseit és az igazi kikapcsolódásra vágyókat. A Rosalia Borpiknik nem egy fülledt tömegrendezvény a város közepén, hanem egy borillatú, láblógatós piknik a Városliget árnyas ősfái alatt.

Itt mindenki megtalálja azt, amit keres, legyen szó lustálkodásról, szakmázásról, egy önfeledten nevetős estéről, baráti borozásról, egy nagy sétáról négylábú barátunkkal, kikapcsolódásról a gyerekekkel, egy jóleső falatozásról a piknikpléden vagy épp egy éjszakába nyúló fergeteges buliról. Aki már volt, az tudja, hogy a Rosalia egy életérzés, egy közösség, ahova jó tartozni.

A legkisebbeknek és a kicsit nagyobbaknak is lehetőségük van az önfeledt szórakozásra. A szorgos kis kezek a Kreatív kuckóban készíthetnek apró kincseket, ékszereteket, kartonpapír sapkákat, legyezőket vagy akár egy egész állatkertet zsenília is drótból és persze lesz arcfestés és a csillámtetoválás is, ami nélkül nem is lenne igazi a fesztivál.

A kreatív foglalkozások mellett most először az állatbarátoknak is maradandó élményt nyújt a Rosalia. Bemutatkozik a Jókutya iskola és elhozza legkülönlegesebb programjait a kutyarajongó közönség számára. Néhány trükköt és vezényszót is megtanulhatnak négylábú barátaink, hiszen lesz ingyenes agility foglalkozás és kutyaovi is. A kisebb gyerekek kedvükre simogathatják és sétáltathatják az iskola barátságos kutyáit, a nagyobbak pedig kvíz kérdésekkel tesztelhetik a tudásukat.

Elég annyit mondani, hogy Magyar népmesék, és máris felcsendül fülünkben a felejthetetlen dallam. A Rosalia Borpikniken plédeken heverve, friss rosével a kezünkben repülhetünk vissza a múltba, miközben a színpad kivetítőjén egykori kedvenc rajzfilmsorozatunk ismerős képkockái szórakoztatnak minket.

  

A habzó-pezsgő-gyöngyöző borokra, friss rosékra, laza fehérekre, és az ezekhez passzoló falatokra hangolt Rosalia Brunch-on pihenhetsz, a fűben heverészve. A fesztivál programjával szeretné kicsalogatni a négy fal közül a Ligetbe a családosokat és a nem családosokat egyaránt, néhány felszabadult, meghitt órára a fesztivál utolsó napján.

A Rosalia idén is változatos ízkavalkáddal, trendi ételekkel készül a kerti parti jegyében, kedvenc streetfood fogásainkat majszolhatjuk két pohár rozé között. Kár lenne kihagyni például a különleges barbecue szendvicset, a vasalt lepényt, a prémium hamburgert, a Szent Jakab kagylót, a holland mini palacsintát, a francia sajtkülönlegességekből álló raclettet vagy a friss rozéból készült pálcikás jégkrémet. Egy biztos, senki sem marad éhes vagy szomjas a Rosalián.

 

Amikor már jóllaktunk és úgy gondoljuk ennél jobb nem is lehet, a zene varázsa fogja magával ragadni a szívünket-lelkünket: ahogy a borok borzolják az ízlelőbimbókat, a zene lenyűgözi majd a többi érzékszervünket is. A színpadon tehetséges művészek gondoskodnak a tökéletes hangulatról és a feledhetetlen szórakozásról. Ott lesz Molnár Tamás, napjaink egyik kedvenc énekese, Paulina, az X-faktor felfedezettje, Perrin, a minőségi popzene képviselője, a Los Orangutanes, akik már rutinos fellépők a Rosalián és a ManGoRise is beindítja a táncos lábakat. Az éjszakába nyúló, felejthetetlen bulizásról a Jazzy DJ-je gondoskodik két estén át is.

Unatkozni tehát idén sem fog a nagyérdemű, mert az ismerős arcok mellett új kapcsolatokra is lelhetünk a Rosalián, legyen szó borokról, vagy az őket készítő nagyszerű borászokról. Nincs más dolgod, mint hogy engedd magad elcsábítani, törd meg az élet monoton zakatolását, és egyszerűen kapcsolódj ki néhány pohár hűsítő bor társaságában június 9-11. között, a Városligetben!

www.rosalia.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top