Otthonok és Kertek

Prémium kategóriás fan-coil, mint dizájn elem

Végre egy csúcsminőségű megoldás, hogy ne kelljen dugdosni a fűtő/hűtő hőleadó berendezés.

A ház tervezésénél az egyik legbonyolultabb kérdés a fűtési/hűtési rendszer kialakítása, mert hát valljuk be, ezek a szerkezetek általában nem a lakás ékei. A modern lakberendezés már felhagyott a klasszikus gázfűtéssel, így lehetőség nyílik sokkal elegánsabb és praktikusabb megoldásra. A fan-coilok nagy előnye hogy rendkívül hamar felfűtik a helyiségeket, nyáron viszont – ugyancsak gyorsan –  komfortos hőmérsékletre lehűtik.

A fan-coil formatervezése a letisztult eleganciára és a helytakarékosságra épül, mindeközben megvalósítva az igényes kivitelezést. A klasszikus radiátor magasságában szerelt, parapetes fan-coilok is abszolúte díszei a lakásnak, hiszen vékonyak, elegánsak, mégis rendkívül hatékonyak. Természetesen választható magasan falra szerelhető (Filomuro), padlóba süllyesztett (Filoterra) megoldás is, vagy a piacon ismereteink szerint egyedülálló vékonyságú beépíthető fan-coil, ami álmennyezetben és gipszkartonban is lehetővé teszi a használatát. Igazán izgalmas, hogy a műszaki tartalmat is a megrendelő igényeihez lehet szabni, így akár LCD érintőképernyős kijelzőről, vagy okostelefonról is vezérelhető és szabályozható a ház hőmérséklete. A vezérlők között megtalálható az épületfelügyelethez kapcsolható egyenfeszültséggel működő, és a ModBus rendszerbe köthető is. A vezérlők nagy része képes külső eszközök (fűtési/hűtési szivattyúk, hőszivattyú, folyadékhűtőgép, stb.) indítására.

Ezek a lapos fan-coilok különösen ajánlottak hőszivattyús rendszerekhez, családi házakhoz és magas színvonalú lakóparkokba, ahol központilag biztosítják a fűtő/hűtővizet, valamint felső kategóriás irodaházakba és szállodákba, panziókba.

Az AirLeaf, Filomuro és Filoterra fan-coilok prémium kategóriás termékek, ám az idei kedvezményeknek köszönhetően a luxusigények kielégítése mellett szélesebb réteg számára is elérhetővé váltak.


HOTJET
Alternatív Energiahasznosító és Építőipari Kft.
2151 Fót, Somlói utca 52.
+36 (20) 925-4726
info@hotjet.hu
hotjet.info@gmail.com
www.hotjet.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top