Otthonok és Kertek

Prémium minőségű könnyűszerkezetes garázsok és tárolók az egész országban

Szüksége lenne egy jó minőségű garázsra vagy tárolóra, de azt sem tudja, hogy hol kezdje a keresést? Szeretné, ha rövid időn belül az udvarán állna az épület és nem szeretne hónapokat tölteni a kivitelezéssel? Nem találja a megfelelő szakembert és nem kér a kompromisszumokból? Mi tudunk egy jó megoldást, amivel időt és fáradságot spórolunk meg Önnek.

A jelenlegi lehetőségek

Az elmúlt évek trendjei alapján egyre kevesebben vállalkoznak arra, hogy a költségesebb, hagyományos építési módszerekkel kivitelezett garázsokat, tárolókat építsenek az udvarukra vagy kertjükbe. Éppen ezért Magyarországon is elterjedtek a gyorsan, egyszerűen legyártható és telepíthető könnyűszerkezetes lemezépületek, amelyek sok szempontból jó alternatívái lehetnek a klasszikus megoldásoknak. Ráadásul ezek a fémből készült szerkezetek mobilisak, így a későbbiekben lapra szerelhetők és igény szerint felépíthetők akár egy teljesen másik helyszínen is. A felhasznált anyagok minőségének és a tervezés pontosságának függvényében akár több évtizeden keresztül is jó szolgálatot tehetnek tulajdonosuknak, így hosszútávon is jó befektetés lehet egy ilyen építmény.

A mobilgarázsok piaca

A magyarországi könnyűszerkezetes lemezépületek piacát jelenleg nagyrészt lengyelországi gyártók alkotják. Legtöbbjük az olcsóbb, gyengébb kvalitású lemezgarázsok kiszállításával foglalkozik, amelyek a tömeggyártásnak köszönhetően gyorsan elkészülnek, ezáltal nagy számban kerülnek forgalmazásra. Ezeknek a termékeknek a színvonala meglehetősen eltérő, így érdemes odafigyelni a vásárláskor. Gyártó és gyártó között ugyanis hatalmas lehet a különbség.

Üdvözlöm, ez itt a MobilGarázsBolt.hu, miben segíthetünk?

Mi, a  MobilGarázsBolt.hu – nál már évek óta azon munkálkodunk, hogy könnyűszerkezetes megoldásainkat elérhető áron, de lehetőségeinkhez mérten a legjobb, prémium minőségben kínálhassuk Ügyfeleink számára. Ennek a kívánalomnak eleget téve több, minőségi épületeket gyártó lengyelországi céggel is együttműködünk. Ügyfélszolgálati munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, akik a tervezés legelső pillanatától kezdve, egészen a garanciális időszak végéig segítenek megválaszolni felmerülő kérdéseit. Nálunk a ”Prémium” jelző nem csak az általunk értékesített épületek minőségét, hanem a szolgáltatásunk színvonalát is jelenti.

A „Prémium kivitelű” épületeink kialakítása garantáltan masszívabb, erősebb és igényesebb, mint a fentiekben bemutatott olcsóbb, sztenderd társaké, még akkor is, ha első ránézésre nehéz megkülönböztetni őket. Mivel bízunk az általunk képviselt márkában, ezért referenciaként valódi Ügyfeleink, már telepített épületeinek megtekintését tudjuk megszervezni. Ahogy a fentiekben már leírásra került, a könnyűszerkezetes mobilgarázsokkal és tárolókkal jó esetben évtizedekre is tervezhetünk. Éppen ezért nem elhanyagolható tényező, hogy egy-egy ilyen épület mennyire praktikusan használható vagy épp mennyire esztétikus a megjelenése egy családi ház mellett, esetleg a hátsó kert díszeként. Szerencsére a „Prémium kivitelű” épületek esetében elég színes a lehetőségek palettája. A továbbiakban egy pár olyan opciót mutatunk be, amelyekkel igény szerint testreszabhatók a választott Prémium épületek.


 
A méretek és a minőség

Mivel ennél a kivitelnél gyártóink lényegesen erősebb elemeket használnak a vázszerkezet összeillesztéséhez, ezért jóval nagyobb épületek készülhetnek el biztonságosan anélkül, hogy feleslegesen zavaró plusz oszlopokkal kellene alátámasztani a tetőszerkezetet, amelyek értékes helyet vehetnek el a belső térből. Természetesen a biztonság az elsődleges tényező a tervezésnél, de az anyagok minőségének hála, az átlagnál sokkal rugalmasabbak a lehetőségeink. Így a váz elbírja például a későbbi hungarocell, különböző gyapot, illetve szórt purhab szigeteléseket is.

Függőleges vagy vízszintes lemezborítás?

Az általunk kínált épületeket minden esetben trapézlemez borítás fedi. Az első generációs mobilgarázsokat meghatározóan függőleges lemezelés borította. Az elmúlt években azonban népszerű lett az épületek falainak vízszintes lemezeléssel való fedése, amely egy sokkal modernebb, exkluzívabb külsőt kölcsönöz mind egy tárolónak, mind egy garázsnak. Nálunk bármelyik típusú lemezelést választhatja, sőt a nyílászárók esetében lehetősége van a fal lemezborításához hasonló, keskeny vízszintes lemezelés és egy modernebb, széles vízszintes lemezelés kialakítására is.

A tetők lemezborítása

Amennyiben hagyományos trapézlemez borítást szeretne a tetőre, abban az esetben antikondenzációs filcbevonatot is kap a tetőlemezekre, amely segít a lecsapódó pára elvezetésében és a kívülről a lemezen keresztül érkező hangok tompításában (eső csöpögés).

Meleg szívvel ajánljuk azonban a modern, cserepeslemez borítást, amely egy sokkal igényesebb, látványosabb megoldás a tető lefedésére.
 
A lemezborítás színei

Annak függvényében, hogy az Ön által megrendelt termék pontosan hol kerül majd telepítésre, fontos szerepe van annak, hogy az építmény mennyire illik a környezetéhez. Lehet, hogy csupán a hátsó udvarban, a kíváncsi szemek elől rejtve szeretné összeállítani, de az is lehet, hogy az utcafrontról is jól látható lesz a garázs.

Ezért a szokásos fényes és matt színárnyalatokon felül olyan gyönyörű, fahatású színekben is le tudjuk gyártani Ön által kiválasztott épületet, mint a világos vagy épp sötét aranytölgy, esetleg a sötét diófa. Ezek az árnyalatok és minták tökéletesen beolvadnak egy olyan környezetbe is, ahol a fák, bokrok és más növények a meghatározó elemei a térnek, mivel természetes hatást keltenek.

Az elérhető kapuk típusai

A kapuk kialakításának kérdésében is vannak különböző lehetőségek. Amennyiben garázst vásárol, lehetséges, hogy a sztenderd méreteknél jóval nagyobb kapura van szüksége egy jármű parkolásához, de egy tároló esetében az is előfordulhat, hogy jóval kisebbre. Az Ön igényeinek meghatározása után egyeztetünk a különböző kapufajták sajátosságairól, működésük korlátairól.

Amennyiben egy egyszerű megoldásra van szüksége, a kétszárnyú kapuinkat tudjuk ajánlani.

Kényelmesebb használathoz a billenőkapu lehet az ideális választás, míg az átlagtól jóval nagyobb kapunyílások lezárására a szekcionált kapuink használatát javasoljuk. Az utóbbi két esetben a kapuk motorizálása is lehetséges, amelyet az épületet telepítő kollégák még a szerelés alatt elvégeznek. Az is előfordulhat, hogy más elképzelései vannak a kapu kialakítását illetően. Ebben az esetben csak kapunyílást is módunkban van előkészíteni az Ön által megszabott méretben.

Az ereszcsatornák és ablakok

Sok sztenderd minőségű gyártó csupán egy színben tudja legyártani az épülethez választott ablak keretét vagy épp az ereszcsatornát. Előzetes egyeztetést követően nálunk lehetőség van több szín kiválasztására is a felsorolt kiegészítőket illetően.


Most már biztosan felkeltettük érdeklődését.
Ön a fentebb bemutatott lehetőségek közül melyeket választaná?
Kérdéseivel, megrendelésével forduljon hozzánk bizalommal.
Telefon: 06-70-908-6695
www.mobilgarazsbolt.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top