Otthonok és Kertek

Purissimo – Tökéletes tisztaság természetesen

Bemutatkozik a Purissimo kárpittisztító cég, akik nem csak Hazánkban de még Európában is egyedülálló legújabb technológiát vezettek be. Ez pedig a probiotikus tisztítás, amely nemzetközi téren is komoly elismeréssel rendelkező új technológia a természetes tisztítás terén.

A tisztítási folyamat a garantált tisztaság mellett nemcsak a környezetet kíméli, de az alkalmazott probiotikumok által sokkal ember közelibbé teszi a tisztítást. Több információ a tisztításról és a cégről: https://www.purissimo.hu/probiotikus-karpittisztitasHogy miért is olyan fontos, hogy ez az információ eljusson minél több emberhez? A válasz igen egyszerű, egyre többen szenvedünk allergiától.

A szőnyegek és függönyök mellett a kárpitozott bútorokat és az alváshoz elengedhetetlen matracot már nem dobhatjuk ki a lakásból. Ahhoz pedig, hogy a tünetek elviselhetőek legyenek tiszta, pormentes bútorra van szükség.
Ugyan ez igaz a gyermekesekre, kisállattartókra, ahol elengedhetetlen a fertőzésmentes, tiszta, élhető környezet. Mindenki tiszta, por, gomba és fertőzésmentes élettérre vágyik és itt jön képbe a Purissimo, akik mindezt a  legmodernebb technológiával biztosítják.

Fontos kiemelni, hogy a rengeteg téves elképzelés kapcsolódik a kárpittisztításhoz. Sokan félnek tőle, mert a kis teljesítményű gépek miatt rossz tapasztalatot szereztek, mint hogy: „biztos nagyon vizes lesz minden, elázik a bútor, a szőnyeg a parketta és napokig nem lehet majd használni, stb..”

A végeredmény pedig a korszerűtlen technológia miatt igen csak elszomorító.

A  Purissimo technológiája és több éves tapasztalatra alapozott szakértelme, az általuk alkalmazott technológiája kitűnő megoldás ezekre a kétségekre is.

Az elmúlt fél évben a Purissimo csapata létrehozott egy blogot is, ahol információkat oszt meg számos témával kapcsolatban. Szó esik az allergiáról és arról, hogyan tud a Purissimo egy olyan környezetet biztosítani a tisztítással, amely enyhíthet vagy egyes tüneteket meg is szüntethet. Tanácsot nyújt matracokkal kapcsolatban, mélyebb betekintést enged a probiotikus tisztításba.

A blogot a következő címen tekintheti meg : http://purissimo-karpittisztitas.blog.hu/

A Purissimo a közösségi médiában is jelen van, ahol eddigi ügyfelek tapasztalatait, referencia munkákat, interaktív videókat mutatnak be. https://www.facebook.com/Purissimo-445286468977934/

Jelen pillanatban is a Purissimo csapata azon dolgozik, hogy minél több emberhez eljutassák a szolgáltatást és a lehetőséget egy egészségesebb és tisztább környezetre.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top